Saturday, November 22, 2008

People want steadiness

Ma uit in jurul meu si vad doar relatii de lungaaaaaa durata sau dorinta existentei lor.
Ma uit la colegii si prietenii mei cu relatii mostly lungi, becoming lungi sau cu obsesii ce persista de ani de zile. Cred ca am auzit de 897498364938 ca "daca la varsta asta esti intr-o relatie asa de lunga, cand o sa mai cresti ce o sa faci?". (p.s.: nu mi s-a spus mie... am auzit in jurul meu)

De unde deduc ca oricat de tanar ar fi un om, dorinta asta de siguranta apare intr-un mod salbatic si il acapareaza. People don't really like changes. Emotional changes hurt and the normal ones don't really assure you about something.

Cred ca d-asta exista si institutia asta a casatoriei. Stiu ca motivul principal e love-u' ( care se poate manifesta in voie si fara un act :D ) dar cred ca si frica aceasta ca za one sa nu plece asa de usor.

Dorinta asta de steadiness este atat de persistenta incat egoismul nostru obliga indirect sau direct o persoana sa-si petreaca restul vietii cu noi. And they may be in love with you, but feelings fade away and later it gets nasty.

I'm dead tired to see people whose feelings have just teleported in some other dimension and still... they're married.

Pana si societatea asta obliga omu' sa fie steady in a relationship. In unele chestii za person tre' sa fie casatorit ca sa obtina ceva... Mostly money. :-? pe care sa aiba cine sa-i plateasca inapoi.


Mda... people want steadiness.

3 comments:

Unknown said...

am observat si eu mai nou dorinta de stabilitate. Ma mir, ca acum cativa ani dak gaseai doi cu o relatie mai lunga de 2 luni erai surprins. Eu cred (si sunt convins de asta), ca e o schimbare RADICALA in BINE (si rareori se petrec schimbari in bine). Nu pot decat sa ma bucur.
P.s.: ce`ar fi sa scrii numai in engleza ? :)

Anonymous said...

e prea complicat sa o iei de la capat

Anonymous said...

Relatiile de lunga durata sunt frumoase atata timp cat totul e OK; si totul e OK in majoritatea timpului insa uneori se duce totul naibii. But yet again, I'm biased.

Si chiar vroiam sa scriu un comentariu relevant insa chiar nu pot.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.