Friday, November 21, 2008

Mai multe la un loc 11

1.Been a bitch lately. :-?

O fi si de la frig. Sezonu' rece isn't really getting me on. It never did.
S-a dus dracu' noiembrie si eu tot nu am caldura... ( vorbe cu miere pt sistem... pt un intreg ansamblu de factori care nu-mi permite sa nu inghet in casa ;;) ) Nu ca frigul de afara ar fi mai dragut.
Nu stiu care ar putea sa fie explicatia for being a heartless bitch for the past few days.
I guess i got fed up by people that don't think i deserve to be treated like a normal human being, is it written on my forehead "robot" ?
But i always get fed up by this kind of people... :-? and i move on.

Epopeea vecinilor de sub apartamentul meu continua... azi la 4-5 dimineata se injurau si se aude :-w...


2. Voua vi se pare ca masurile de la haine se potrivesc? Eu nu mai inteleg nimic. Am haine de la XS ( extrasmall) la L (large) care-mi vin bine. :| Nu mai zic de incaltaminte dar acolo mai inteleg cum sta treaba, calapod, tari diferite.


3. Sunt abia la liceu si eu cand ajung sa mai am timp liber nu mai am chef decat sa stau si sa mi se atrofieze neuronii. Sunt atatea carti pe care vreau sa le citesc si n-apuc. Stiu ca daca se vrea se poate cred ca stiu cel mai bine sintagma asta but...
Sunt atat de fatiguee si pur si simplu saturata incat doar un film sau pierdut timpu' cugetand asupra nimicului singura sau cu cineva ma mai tin treaza. Adorm. Si incepe o noua zi...
Ah... am terminat si eu o amarata de povestire ( geniala) de 40 de pagini in 5 zile. :| Am citit in sfarsit Metamorfoza de Kafka. Chiar merita. Nu cred ca faptul ca era in engleza a fost atat de traumatizant pt neuronii mei, in vacanta am citit intr-o zi 150 de pagini in franca din lipsa de altceva. Deci it couldn't been that bad. Oboseala asta insa... ma prinde.
Cred ca sunt printre putinii oameni care n-o citisera deja, but i'm glad i did.

4. Sunt zilnic socata de cati oameni citesc blog-u' asta. Cand ma gandesc ca l-am inceput doar pt ca eram frustrata de ratb si eram plictisita... M-am gandit sa-l sterg... dar mi-am dat seama ca am cunoscut atatia oameni interesanti si cred ca terapia mea de a vorbi despre frustrari deschis inca nu s-a terminat. Recunosc da rezultate.


Felt like saying something here... stiu ca sunteti stresati de clipuri. I Knooow. :D

5 comments:

Anonymous said...

Kafka e genial, mai ales in povestirile scurte.

Caldura porneste dupa alegeri...

Bitching!

Monetizing on the webspace. Visitors = revenue

molecula said...

toata lumea se plange de caldura,dar la mine e cald :-??

Unknown said...

:)

Spr1nG! said...

Referitor la haine... Acum ca lucrez in domeniu, pot sa te luminez (cred) :)) Exista mai multe tipuri de marimi: UK, US, frantuzesti si romanesti.

De obicei se calculeaza in functie de marimea UK. Astfel Fr=UK-8; Ro=UK+10. US=UK. Cel putin, la Lacoste, asa este :p

Lyna said...

inteleg... multumesc ca m-ai luminat.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.