Friday, November 14, 2008

Look for the bigger picture

Aseara... alaltaseara... one of these nights, nici nu mai stiu in ce zi sunt. Timpu' e asa de relativ de la o vreme pt mine. :| Am realizat ca nu ma mai plictisesc intr-o ora. Cand eram mult mai mica, in timpul orelor plictisitoare de la scoala eram gata sa-mi fac harakiri. Mi se pareau asa de lungi...
Acum si alea absolut enervante, idioate, tampite, nu ma mai dau gata, ma adorm un pic, da' trec asa de repede si alea. Mi-e dor, zau, de orele alea care erau ore nu minute. Suna tampit, stiu. But it's just the way i feel, si daca ar fi sa ma iau dupa explicatia aia ca in 2012 nush ce se intampla cu dimensiunile si bla bla... well, as avea un raspuns, but i won't settle for that.

Ideea e ca ... one of these nights ma ratacisem pe posturile tv cu 2 "patratele" de ciocolata.
Si... culmea... opresc pe tvr1... Adica pt mine tvr1 e ceva gen la tara, vara, cand nu se prindea alt post, in afara de tvr2 si moldova1 ( un post din Republica Moldova... multe chestii in rusa). Mda de 2 ani rudele mele au Digi tv d-ala ... deci am avut la tara si vh1 hits ffs. Asaaaa...

Si dau de "Bizbazar", o emisiune in care unu' e platit sa calatoreasca si sa vada niste locuri superbe. ( God... cred ca asta e una din top 10 all-time best jobs)
Si era omu' in Tailanda. Si ne duce omu' prin piete, prin restaurante(ce fac eu cand a doua zi ma trezesc la 6) si printr-un sat, unde erau femeile alea supranumite "gaturile-lungi" pt ca isi pun inele pe gat.
Si tipu' ne povestea si ne arata cum oamenii aia dorm in niste chestii fara pereti...pe scanduri, DAR pe care statul s-a gandit sa ii civilizeze dandu-le televizoare cu plasma si televiziune prin satelit. Pe sistemu' "ia si fa ca altii".

Si mai zicea el, omu' ala, ca pt nush cati centi copii aia din sat se lasa fotografiati. Si se strambau la camera video si erau funny... si then am avut revelatia.
Nu conteaza cine esti si ce faci... look for the fuckin' big picture. It's not about you. Nu tu o sa ramai throughout time in memoria oamenilor. E ceva mai mare ca tine that will . Apropo de oamenii de pe strada care fug de interviuri sau ca-i vede cineva la tv.
Cred ca si eu fac asta uneori, si mi se pare stupid, o sa ma dezvat.
I mean n-o sa retin fix copilu' ala din satu' ala din Tailanda (aia), dar voi retine ideea tribului ala.

Inca nu am ajuns la o concluzie bine definita, daca noi oamenii ne credem prea importanti sau nu. I mean in unele cazuri da, ne credem prea importanti, dar luat fiecare individ in parte si privind toate relatiile lui, viata lui, gandurile lui, actiunile lui, yes we're pretty important.
Si totusi nu ma pot hotari. Sunt gemeni.

5 comments:

Anonymous said...

Crede-ma, nu iti doresti sa treaca timpul incet; asa sunt eu in momentul de fata si simt ca innebunesc.

Anonymous said...

:( nuu, nu vreau sa se intample ceva nasol in 2012 :( :( nuu :(( >:D<

molecula said...

eu ma bucur ca am ziua plina de diverse lucruri pe care trebuie sa le fac, ieri ca sa am de lucru am poposit la biblioteca centrala universitara. imi place acolo, stau citesc...nu vreau sa simt ca trece timpul incet, desi pentru mine trece din ce in ce mai repede...
mmda 2012 noul sfarsit al lumii, filmul Doomsday2012 si multe reportaje pe youtoube despre asta...oricum a fost de prea multe ori sfarsitul lumii si de aici o gluma de-a mea si a unor amici "esti in gaura neagra? stai sa aprind lanterna sa te vad, lasa nu mai aprinde ne vedem in 2012"

Fritz said...

Super tare emisiunea aia !

Anonymous said...

Da e important sa vezi imaginea de ansamblu, pentru umanitate ... pentru valorile reale si importante, dar ........ eu am o speranta de viata de cam 80 de ani, in conditiile in care am 25 mai mult de un sfert din viata mea deja s-a dus. Si uitandu-ma la imaginea de ansamblu imi dau seama ca eu in curand o sa imbatranesc si o sa mor si m-am cam uitat in van la imaginea de ansamblu daca nu am vazut si detaliile. Si din nefericire pentru noi viata noastra e alcatuita din detalii

La nivelul umanitatii faptul ca eu acum trec printr-o depresie nu numai ca e irelevant, dar e si stupid. La nivelul meu e ... foarte greu. Si da, ma uit si la imaginea de ansamblu, insa - asa cum spunea o fiinta despteapta (si asta pentru ca se nascuse pe vremea cand lumea inca mai era luminata de Telperion si Laurelin) - "si cele mai mici fiinte pot schimba cursul istoriei".

E bine sa te uiti la imaginea de ansamblu, daca nu omiti nici un detaliu.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.