Sunday, October 12, 2008

What's left to do...

Azi existam prin casa si aparent televizoru' era deschis pe Realitatea tv caci se uita my father.

Stiri prezentate : "Tusha Ioana - pensie de 3 lei pe luna"
Chiar exista :|, undeva in Maramures. Ma intreb cum a ajuns femeia aia sa aiba 3 lei pensie pe luna, ma gandesc ca trebuia sa mai aiba o pensie de urmas ca sotu' ii murise cu 5 ani in urma.
Pana si bunica de pe tata are pensie 1 mil jumate si nu-i ajunge de nimic, medicamentele sunt vreo 2 milioane , mai trebuie sa plateasca lumina. De cand cu secete si ploi abundente nu mai merge cu produsele obtinute din munca lor din curte si de pe ogor deci trebuie sa le cumpere. Norocu' ei e ca mai am niste rude care exista pe acolo si se ajuta cu banii si faptul nu sta la oras si trebuie sa plateasca si intretinerea alte cateva milioane.

Trecem peste faptul ca jurnalistii aia mai-mai ca plangeau in direct, vai groaznic groaznic! Nu neg faptul ca nu e groaznica povestea tushei Ioana, insa lucrurile de genu' chiar se intampla des...mai ales ca traim in Romania.

Si dupa materialul acesta a fost unul despre pensiile celor cu functii inalte prin ministere bla bla. Ni se listau toate sursele pensiilor acestor oameni, aveau spor si pt ziua de nastere pe langa celelalte 1000 de sporuri pt haine, stres bla bla. Deci de la 3 lei pensia mai sus prezentata de ajungeau la cateva zeci de milioane, daca nu sute.

Scurt moment de pauza.

M-a bufnit rasu' pur si simplu. :|
Cred ca cealalta alternativa era sa plang sau nu stiu, era un ras isteric provocat de indignare. Sunt in mod constant uimita de cat de "pe fatza" isi bat unii joc de tara asta. De cat de direct sunt furati oamenii care platesc taxe sau care au muncit o viata pt republica socialista.

Un alt lucru care ma face sa vreau sa plec de aici: nesimtirea cu care sunt furati banii. Nu cred ca exista tara in care toti oamenii sa fie cinstiti si mai ales cei care se ocupa de finante, dar frate! fura si tu mai discret. :|

Let's laugh. :|

8 comments:

Anonymous said...

Chiar ieri seara vorbeam despre asta cu o colega. La noi in tara se moare de foame iar aici pensionarii invatau sa faca graffiti si sa se joace de-a DJ-ii.

Unknown said...

iti recomand un viitor in afara granitelor

Anonymous said...

Asta ii zic si eu de ceva vreme. Cel putin in UK iarba E mai verde (asta ca prima impresie si cu o prietena care castiga o mie si de lire pe luna si are si timp de facultate).

Anonymous said...

deci fix in acel moment am dat si eu pe realitatea... omfg ai vazut cum o tinea de mana pe "tusha".. omfg omfg :|

Anonymous said...

ar fi bine daca ar fura numai bani. tara asta ne 'mananca' si timpul... si ma sufoca atunci cand imi fura terenul din spatele blocului. vor sa mai faca un bloc de 10 etaje...


si cand te candesti ca de mult vedeam Intercontinentalul de la geam

Anonymous said...

*gandesti

bagami-as 8888, mereu la fel.... dau un comentariu odata la 10 posturi si de fiecare data cate o greseala 'de tipar'

Anonymous said...

scrisesem ceva lung, plictisitor, nu pt mine, acum si frustrant. sa se sinucida. aveam si niste argumente bune, sau poate nu, impotriva sinuciderii nu cred ca se pot gasi.

Anonymous said...

narcis? is that you? :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.