Sunday, October 26, 2008

My life lately

1.Mda... ma duc la Media Galaxy miercuri seara si imi iau un microfon. Nu, nu mi s-au excitat corzile vocale ca sa am nevoie de un microfon si o scena, am fost constransa de oameni cica spre binele meu( and i don't have a doubt in that) : germana si mult "sprech-uit".

Si cum am cumparat un microfon ( cel mai ieftin si "haladit"), care e mult mai shmecher decat fostul meu microfon .. adevaru' e ca n-am mai cautat microfoane de hmm...4-5 ani; am primit chitanta. Am vrut sa scanez chitanta sa va arat si voua insa, aparent, si-a bagat mama gherele pe birou' meu ( d-aia urasc cand are prea mult timp liber). Ideea e ca eu am fost la Media Galaxy dar pe spate era stampila "ALTEX". N-am prea inteles treaba asta...


2.Iar se imbulzeste lumea "cuvioasa" sa pupe moastele la Mitropolie. Imbulzeala, injuraturi, babe care vindeau verdeata:| si tarabe cu icoane, ca romanu-i roman.
Nu-mi sariti in cap. Am dreptu' la opinie.

3. Daca imi zice careva ca programu' de dimineata e minunat, cred ca o sa iau o tigaie si o sa-i dau in cap ( za old rumenien taran-ish way). Nu pot sa cred dar faptul ca-mi pierdeam zilele degeaba cu programul de dupa-amiaza chiar e mai putin ingrijorator decat acum.
Ziua mea incepe la 6 si se termina tarziu, intre inceput si incheiere: muuuuuuuuulte activitati stresante si teme.
N-am auzit pe nimeni insa care sa-mi spuna ca o sa se mai linisteasca shmenu' in a 12a sau la facultate.
p.s.: anxietatea si stresu' sunt niste stari pe care le simt destul de usor... Nu pot sa ma gandesc decat ca o sa fie fun. :>

4. V-ati ofticat vreodata ca ati avut dreptate? Cred ca e mai rau decat sa te oftici ca n-ai avut dreptate. Experienced it lately.

5. Fashion tv is addictive. I'm not a glam girl... mostly port adidasi si blugi deci cat stil in asta?:|
Dar sa vezi atatea creatii, sa vezi fotomodele inalte slabe si urate, sa te simti un critic de moda e foooooarte mesmerizing. Sa fugiti de fashion tv la tv... eu sunt deja pierduta.

6. Astia n-au dat inca drumu' la caldura. MURITI BA!
Politica Radet mi se pare foarte proasta... e aia care zice ca temperatura trebuie sa scada sub 10 grade cel putin 3 zile consecutiv. Pai frate nu stiu cum sa-ti spun dar eu mor de frig in casa si cu temperatura afara sub 20 de grade... Poate sunt friguroasa... dar pot sa spun ca traiesc in cripta:|. La anu' imi pun centrala dracu'... mai stau eu sa ma rog la Radet... Ma intreb daca ei nu mor de frig acasa.
Da ma frustreaza frigu', i'm a sun person.

7. Eram joi la Unirii. Coborasem din tramvaiu' 32 si voiam sa traversez spre metrou' cum ar veni... numai ca ma duceam in statia de autobuze. Si trec eu pana la jumate. Se face rosu. Stau. Cred ca mai erau 30 de persoane pe putin langa mine, toate au trecut. Am ramas singura pe trotuar ( halal principii). Oamenii s-au oprit din trecut doar cand masinile au inceput sa se bage. Se face verde pt pietoni. Masinile tot trec, se opresc doar cand incep sa se bage pietonii peste ele.
M-am simtit ca in jungla.

8. Ajung in statie. La stop stau 2 tipi cu casti, cu geci, pe o motocicleta. Un bou cu o vaca de mana incepe sa strige dupa ei "gheii,gheii!". Si chiar incepuse sa se miste si sa faca semne cu mana. Cat de vaca sa fie si aia incat sa mai tina de mana un animal ca asta dupa ce incepe sa se manifeste ca handicapatu'. Dupa el... 4 tipi doar se uitau atenti... incepusera sa vina si ei mai in fatza sa vada cea de 39570349 minune a lumii: 2 tipi pe o motocicleta. Ca sa vedeti si voi ce lucru poate excita neuronii unor babuini.

Ca y est.

6 comments:

Diana said...

You made me laugh :)) deci stiu ca nu e sanatos da mie imi e dor de Romania si de frustrarile de acolo >:D< :)) plus ca sarcasmul tau e de a dreptul superb >:D< mersi

Anonymous said...

"Pai frate nu stiu cum sa-ti spun dar eu mor de frig in casa" te si aud spunand asta

molecula said...

la mine dau putina caldura seara, oricum deja fac abuz de aerul conditionat, vara vreau sa fie frig si acum vreau sa fie cald desi prefer toamna-iarna. nu inteleg ce va place cand e cald :))

o Hartista said...

fotomodelele nu sunt urate >:P, doar o mica parte

Anonymous said...

e prea frig in casa :|

zuza said...

faza e ca media galaxy e al altex-ului, e cumva un artificiu de-al lor de retail, pe un segment mai destept, mai frumos si mai cu bani :)

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.