Thursday, June 12, 2008

Superman is overrated . Be your own hero .

Majoritatea oamenilor simt nevoia sa astepte ajutorul altora pentru problemele lor personale. Cred ca de aceea si supereroii sunt asa de populari. You may include God between them.

Poate din egoismul meu suprem de copil singur la parinti e si o parte buna: vreau sa-mi rezolv problemele singura. Asa ca nu imi place lucrul in echipa ( eh, asta e ) dar nu prea inteleg nici asteptatul ajutorului din partea altuia. Be your own hero!

Oameni, nu mai asteptati miracole. Get up and do the thing! :|

3 comments:

Bee said...

eu nu ma descurc singura. nu pot, nu vreau, nu stiu. cred ca totusi e bine sa stii ca e cineva acolo, mai puternic decat tine, care te poate ajuta. sau macar gandul ca te poate ajuta e bun.

where's my superman..?

molecula said...

e frumos sa te descurci singura...supereroi n-am avut, ai mei de cand eram mica m-au lasat sa ma descurc singura, adica "mi-au dat un sut un curulet, pe principiu ai 2 maini ,2 picioare cap ai....hai sa vedem poti?"...desi uneori e bine sa te ridice cand cazi, si atat:)

Anonymous said...

eu am un frate si cu toate astea ma descurc singura si eu sunt de parere k dak vrei sa faci un lucuru bun mai bine il faci singur si k e mai bne singur decat intr-o proasta companie:D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.