Wednesday, June 25, 2008

Mai multe lucruri la un loc 7

E vacanta. Nu mai merg cu 133-u' daily. Nu mai am inspiratie.

Nu vreau sa transform blog-u' asta intr-o arhiva de clipuri ( referire la ultimele 2 post-uri ), dar nici nu vreau sa-l las in paragina si sa nu scriu nimic ( deci ma chinui acum).

A mai trecut un an...Sunt in clasa 11-a (so hard to believe). In a 9a parea imposibil sa ajung a 11a in Cosbuc sau,ma rog, a 11a in general . S-au schimbat destule si totusi nimic. Prima saptamana de a 9a pare atat de aproape(colegi care ma cititi mereu, spuneti ca nu e asa, parca ieri ne certam prima data unii cu altii). Sunt incantata de faptul ca s-au dus matematica,fizica si chimia si religia. Sunt curioasa cine o sa ne mai chinuie daca s-au dus profii de real. Ah da, uitasem, s-au dus materiile alea, am ramas cu 2 ore de latina. This should be fun. :-? La anu' vom invata de dimineata, ma intreb cei care intarziau cand incepeam orele dupa-amiaza ce vor face la anu' cand va trebui sa fim la 7:30 la scoala .

Eh pana la anu' ne ramane VAAAACAAANTA ,cu care, acum ca a venit, nu stiu ce sa fac. Adica, am amanat atatea lucruri in timpul anului pt vacanta si acum nu stiu de care sa ma apuc primu'.

Mi-am cumparat un cub rubik intre timp . In caz ca ma plictisesc, ma apuc de el, vad ca nu-mi iese si imediat im vine o idee sa fac altceva. Deci e folositor si el la ceva. :))


Mdaaa... am incercat sa scriu ceva ca am blog de un an si :-? o luna si cateva zile si daca am scris atat , sa nu ma opresc aici.

Hmm... beti apa! Au revoir!

4 comments:

Fritz said...

Cam nasol programul asta! De ce nu de la 08:00 ? Poate unii stau prea departe, se trezesc greu etc........ Si ai sa vezi ce repede o sa treaca si "a 11a" si "a 12a", pe urma o sa te gandesti cu nostalgie la vremurile astea, cat despre vacanta: TRAIESTE-O LA MAXIM ! O sa iti fie tare dor de ea ! Fa tot ce ti-ai propus nu conteaza care este primul-ultimul lucru pe care il faci !

Unknown said...

draga mea, asa am zis si eu, si`n clasa a 11a am abut media mai mica decat in a 10a, deci.. orice e posibil. Doar traim in Romania, deocamdata.

Anonymous said...

deci eu zic sa mai gasesti subiecte ca eu una ma mai relaxez citind blogul tau :P ai si u mila de cei care dau bacu in perioada asta si scrie.Sa mai citesc si eu cv care s nu fie interbelic, postbelic, spaniola sau despre monarhie/republica/stat independent...hai la treaba:))

` said...

yeah,am blog.. :))
clasa a 11-a va fi foarte plictisitoare,believe me. mai bine stai acasa. :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.