Thursday, June 5, 2008

Invechit sau inutil ?

De cand ma stiu update-urile inutile necesitatilor mele m-au scos din sarite.

Pot da exemple precum Yahoo: cand mi-am pus net in a 7a si, evident, mi-am facut cont pe yahoo, n-aveam nicio problema cu el, dupa a fost updatat si re-updatat. Cred ca singurele 2 lucruri care-mi plac la el sunt photo sharing-u' ( nu cred ca era acum 3 ani :-? ) si faptul ca pot vedea avatar-urile oamenilor mai mari.

Next: Winamp. Mie winamp-u' mi-a trebuit doar sa ascult muzica SI PUNCT. Acum exista si o chestie winamp remoter ( care habar n-am la ce foloseste ) dar consider ca nu-mi foloseste la nimic. Singuru' lucru care-mi place la update-urile winamp-ului e skin-u' "winamp modern " si pot sa-l setez eu mov ;;).

Revenind la winamp remoter, din cauza lui cred nu-mi arata muzica de pe mp3 player, desi aceasta exista acolo. Ma rog, dupa o formatare a mp3-ului s-a rezolvat problema ce data din octombrie 2007. ( thanks guys ! )

Asa, mp3 player-u'. Alaltaieri cand am rezolvat problema cu mp3 player-u', ma rog, inainte de asta deja eram atat de deprimata si sigura ca n-o sa se mai rezolve problema vreodata incat am decis sa caut alt mp3 player. Dezamagire totala! Ca scumpetea mea de mp3 player nu se mai gasea si altele erau si mai dezamagitoare. So :-?, mi-am zis: frate hai ca figura cu mp3 player-e nu o mai duce mult, uita-te la mp4 player-e si iPod-uri. Care dupa mine imi sunt total inutile. Toate optiunile alea de care n-am nevoie :|. Vreau doar sa ascult muzica, nu sa vad clipuri sau fotografii :|.

Sunt eu invechita sau unele optiuni sunt total inutile ? :|

12 comments:

Anonymous said...

Ai uitat sa mentionezi cat d eutile sunt telefoanele mobile de 40 de milioane :)) ... bine, unora chiar le prinde bine sa se poata uita alfilme pe telefonul mobil [un amic de-al meu se uita la desene animate pe telefonul mobil in timpul cursurilor :))] .. but still :))

Anonymous said...

de utile*
la filme*

Andrew C. said...

Winamp remote-ul e folosit ca sa poti asculta muzica de pe alte PC-uri si face streaming la muzica de pe pc-ul tau mai usor (decat prin LaunchCast de exemplu); pe langa asta nici nu ti-e bagat pe gat ci esti intrebata daca vrei sa-l instalezi.

Update-urile sunt vazute de multi ca ceva inutil pentru ca in majoritatea timpului nu adauga feature-uri care sa fie vizibile/folosibile imediat; majoritatea aduc sporuri de performanta, stabilitate, iar asta e sub capota, deci pentru utilizatorul de zi cu zi pare ca update-ul acela vine degeaba.

Cat despre telefoane mobile de 40 de milioane... fite. Cu un HTC (smartphone/pda) de 1300RON faci tot ce-ti trece prin cap.

Andrew C. said...

P.S. Si pentru unii sunt chiar utile telefoanele acelea. De exemplu mie in momentul de fata imi trebuie neaparat tastatura full qwerty si conectivitate WiFi pe telefon/pda pentru ca trebuie sa fac update-uri la diverse documente in cel mai scurt timp posibil de la notificarea primita pe Email/SMS/Twitter etc.

Deci unora le trebuie echipamente mai scumpe. Ca nu am ce face cu camera foto pe care o are, cu functiile de mp3/video player e partea a 2a.

Unknown said...

Ai uitat sa specifici de update`urile de la windows (NB: Service Pack 3), care nu aduc mai nimic nou, ci ingreuneaza sistemu :)

Andrew C. said...

Service Pack 3 aduce in principal toate update-urile aparute de la SP2 incoace si pe langa el niste noi chestii precum detectarea gaurilor negre din retele pentru a nu pierde pachete si altele.

Da, booteaza mai greu, insa per total, pe un notebook Dell cu un procesor Intel Core 2 Duo si 2 GB ram merge mai bine decat SP2.

molecula said...

wow, eu nu m-am stresat sa updatez winamp-ul...si la mess da pot vedea avatarurile mari si atat, iar mp3-ul il folosesc si ca stick de memorie:)) si ma bucura asta

Irina-Alina said...

I-podul e bun ca sa citesti o carte sau sa te uiti la filme si sa te joci cand esti plecat si nu ai alt miloc de comunicare sau entertainment. I usually like to read comics on it:D mai ales seara cand nu pot sa adorm

Irina-Alina said...

am observat ca am mancat o litera...scuze, am vrut sa scriu mijloc

o Hartista said...

deci nu stiu daca poate fi clasat ca update dar google desktop este genial:x i love it....:-j but i guess it's just me

Spr1nG! said...

Update-urile Windows-ului nu fac altceva vizibil pe PC-ul meu, decat sa imi blocheze accesul la Steam. In rest, mai au utilitatea de a afisa baloane stresante in coltul din dreapta jos al desktop-ului... au si rolul de a instala tampenia aia cu Genuine pentru licenta and stuff... Consider ca sunt ok atata timp cat nu le-am instalat absolut niciodata.

eul liric said...

si in ziua a 7-a, God created yahoo ... :p

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.