Monday, June 4, 2007

Manelismul - sindrom .

Multzi experimentatzi ascultatul manelelor involuntar datorita vecinilor foarte educatzi care te polueza fonic . Hm .. atzi simtzit vreodata ca manelismul nu este doar un gen muzical ? ... Probabil sound-ul poate fi addictive pentru subcultura dar .. oricat de incult ai fi tot ai puterea sa ajungi la frumos . Consider ca e mai mult comoditate sa ascultzi manele cand potzi asuclta orice altceva .. dar pentru ca asa fac tot prietenii tai .. totzi cunoscutzii de ce sa te desprinzi de cercul acesta vicios ? ..
Stau adesea si ma gandesc.. ca a asculta manele nu implica doar a fi agramat si a te imbraca intr-un anumit stil , ci , din pacate , e un sindrom . Pe sexul masculin il face sa creada ca el e atotputernic .. nu conteaza cat de ratat e si ca sexul feminin ar trebui sa fie sluga . Sincer , no offence boys , oricat de manly v-atzi simtzi .. pentru o feminista .. sau cel putzin pentru o femeie care se respecta acest lucru e de-a dreptul revoltator . Sa-tzi bazezi viatza pe felul in care aratzi .. sa te imbraci de-a dreptul aiurea si hainele sa nu te avantajeze cu nimic , sa-tzi pierzi idealurile respectabile , iar singurul tau scop in viatza sa fie acela de a da din shunca pt cine stie ce ratat ? .
Unde sunt oamenii care gandeau si erau mai presus decat agramaticalitatzile din manele ? ..
Respectatzi-va ...

4 comments:

miruna. said...

indeed. nu imi pot spune parerea si planurile pt acesti oameni pentru ca ar fi considerata remarca rasista si instigare la violenta :D

make_things_matter said...

true,true...

Pseudo said...

go go daniela :D

eul liric said...

haules!! manelarii oricum nu poate sa citeste ce ai scris :)) damn :|
iti dau dreptate :X
succes la scris posturi cat mai "fara nr" :p :X:X:X:X

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.