Tuesday, June 19, 2007

Beauty is found within ...

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." ( Confucius)

"Beauty lies in the eye of the beholder ." ( Hamlet , Shakespeare)

Asa cum putetzi citi mai sus frumusetzea unui lucru difera de la o privire la alta .
"Frumusetzea interioara " .. bla bla .. si daca nu exista nici aceea ? ... Adevarul e ca acest tip de frumusetze e mai greu de observat dar mult mai important . Si da , cred ca doar o persoana foarte superficiala s-ar putea baza numai pe frumusetzea exterioara .. dar da traim intr-o lume superficiala asa ca what the hell ? .. La urma urmei totzi imbatranim si aratam la fel .. babe strident machiate sau babe sterse si moshi caruntzi .. 8-| ...
Daca societatea s-ar baza pe frumusetzea interioara probabil n-ar mai fi atatea complexe in legatura cu aspectul fizic .. ar exista probabil complexatzi pe baza aspectului interior .. dar cred ca s-ar rezolva si asta ..
Frumusetzea poate exista in sufletul unei persoane , intr-o buburuza , intr-o floare sau intr-o dimineatza . De ce ne canalizam energia atat de mult pe aspectul fizic ? O persoana care arata "bine " in ochii unor persoane poate arata "rau" in ochii altora . Dupa mine a arata bine din punct de vedere fizic e un lucru oarecum relativ .. intotdeauna vei fi privit diferit de oameni si nush .. frumusetzea fizica e tare limitata si depinde de fiecare .
In secolul nostru sa fii skinny e de dorit dar putea fi considerat in Renastere ceva tare urat deoarece modelul de frumusetze de atunci era mai pufos daca se poate grasutz .
In schimb , cine ar spune despre o persoana kind helpful and so on ca e rea ? In ochii mei si probabil si ai altora asemenea calitatzi valoreaza mai mult decat " oh my Gosh he's so hot ! " ..

"However cold the wind and rain
I´ll be there to ease up your pain
However cruel the mirrors of sin
Remember, beauty is found within. " ( Beauty and the beast - Nightwish )


7 comments:

Anonymous said...

ar trebuii sa-ti pui un semn de intrebare de ce nimeni nu a bagat comment aici... tu nu vezi ce vrea "publicul" ?? eu vor chestii d-alea amuzante cu babe si moshi imputiti in ratb :)))

Lyna said...

:)) .. mda .. cred ca dupa placerea publicului ar trebui sa scriu despre sinucideri omoruri si violuri but what the hell we live in a pink world :X .

o Hartista said...

You have a point. I always think of the same thing but sometimes I tend to judge people based on their physical appearance. The weird thing is that I don't judge all of them based on that:-?. This is a mystery indeed...

Pseudo said...

Stii, deja faza cu "the inside" e o scuza. Oamenii se scuza cand sunt jigniti, oamenii se scuza cand nu sunt "hot" zicand ca ceea ce e in interior conteaza mai mult . Cred ca e o problema de-a lor si doar ei o pot rezolva..
ar putea suna ca o insusire a basmului dar eu cred in chestia aia cum ca cel frumos in interior e frumos si in exterior si chiar ma uitam la oamenii din jurul meu si nu ii vedeam urati..ceilalti sunt niste statistici banuiesc..sau poate totusi cei frumosi pe ambele parti sunt? sau poate sunt eu prea roz acuma si ii vad p toti frumosi :-j ..
it's nice to be back[for a short time8-|]

Anonymous said...

Urasc babele machiate :| ... urasc machiajul in general, mi-am machiat ochii de 3 ori in viatza mea si mi-a ajuns, nu supot ruj, nici lipgloss nici macar chestie din aia care doar iti hidrateaza buzele ca sa nu crape nu pot sa suport pe buze, fond de ten n-am folosit vreodata si nici chestie din aia ca sa-ti ascunzi cearcanele ... and I feel as beautiful as I can be on the outside tocmai pentru ca nu am niciun pic de machiaj :X .. iar on the inside I feel clean and beautifully happy .. because I can :D
Beauty indeed is found within, pana la urma si un criminal poate avea o calitate ... dar nici cea exterioara nu e total neglijabila .. la urma urmei, daca tot ne aflam in planul material al universului, let`s try and enjoy it and its beauty, evident, fara sa uitam de partea spirituala.

eul liric said...

frumusetea interioara se vede si la exterior. oricat de sexy ai fi, ai parea un kkt daca ai avea fitze d-alea de 2 lei ( EMO !!! ) etc :)
frate, deci imi permit sa trag apa dupa persoana aia Anonymous care scrie trebui cu doi "i", lasa commuri tampite si mai dem k e si lasa :p
deci e super cool postu' >:D< :* ah si .. beauty lies in the eyes of the Beer holder ;))

Anonymous said...

mul?umiri foarte interesant,

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.