Friday, May 18, 2007

Arta de a deveni popular ...

Cum ? Cum sa devii popular ?
I own the answer .
1.Itzi iei niste papuci cu o sigla trendy pe ei ... te duci la parterul liceului si stai ca o statuie astfel toata lumea va apuca sa vada ca ai papuci la moda si vor veni la tine ca magnetzii .. "Vai ce trendy esti ! de unde ii ai ? cat ai dat pe ei ? I wanna be one of your friends you must be special ! "
2. Te apuci de fumat ... sau nu ... oricum itzi iei un pachet de tzigari .. iesi in curte .. sa vada toata lumea ca tu .. da tu .. ai tzigari .. astfel totzi vor veni sa-tzi ceara o tzigara .. " Vai ce tare e are un pachet de tzigari and he's willing to share it with us "
3. Daca ai luat pachetu' de tzigari ia si pachetu' de guma de mestecat.. d'oh .. Astfel vei fi si mai adorat de masa de oameni pe care vrei s-o impresionezi cu identitatea ta oarecum plictisitoare . " Vai are si guma ! ... "
4. Acu ia-tzi si haine cu sigla pe ele .. ;) .. soon you'll be a VIP .. " Vai ce bani are .. trebuie sa fim prieteni cu el/ea !! "
5. Fi si foarte prietenos cu toata lumea gen .. pupa orice prinzi ...
Astfel , in doar 5 pasi rapizi vei fi cel mai popular din liceu ! ... :) ..
Sfaturile sunt gratis .. aplicarea costa .. ;)
Succes ;) ... And remember : Superficialitatea e cheia spre popularitate :) .

6 comments:

Pseudo said...

frate..da-i incolo..what do u even care? nuj...m0am resemnat cum i-am zis si lu' bee. :)

Irina-Alina said...

=))) you scared me.......:))..

turtleblogs said...

indeed....e o arta...ai uitat sa dai exemple de papuci O.o..[ha ha...DIE CONVERSE!!!]...sa nu uitam de mobilul omniprezent[obligatoriu la vedere, vorbind cat mai tare] sau de geanta maxi cu doua caiete si multe paiete :|...eeh se simte cineva? :)

eul liric said...

trendy suge pula \m/

rock out >:D<
ai dreptate la faza cu tigarile :( ce pofta am de o narghilea :|
app: sper ca maine sa nu apari cu papuci din aia cu nush ce sigla, dar sa nu uitam de freza emo MUST-HAVE (dana stieee ;)) )

Hypnotica said...

Si mai este inca o varianta. Am patit-o eu asta-vara, Cosbucul nu ma va uita niciodata :))

Unknown said...

well.. dap. ai dreptate intr`un fel. da` dak respectivu nu are un tricou cu Giggolo Italiano (roz, sa ne intelegem) si un telefon (25 de milioane), 2GB pe card pe care arebtoate albumele lu Nicolae Guta... degeaba. Maneaua ucide, k si superficialitatea de altfel.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.