Tuesday, February 8, 2011

Cabine de proba

Nu știu cui îi place să probeze haine în tâmpeniile alea de cabine.
Nici dacă n-ai complexe legate de corpul tău tot nu scapi de acolo fără să te deprimi.
În primu' rând oglinzile din cabinele de probă sunt... speciale. Nu, nu te vezi mai subțire, mai înalt. Îți vezi toate punctele negre... de la 50 cm distanta.
Azi m-au terminat psihic cabinele de proba de la Mango. E ca și cum n-ai fi într-o cabină de proba și te-ai proba așa prin magazin prin văzu' tururor. Am mai avut de-a face cu ele, uitasem cum era. Where's that freakin' privacy?
Ah mai sunt cabinele care au ușă, spre deosebire de astea de la Mango care au o bucățică de material pe post de ușa, care au ușă scurta. Aproape transparentă.
Înțeleg design, arfe, bla bla, da' uităm scopul cabinelor de probă: un loc închis, cu o oglindă, dacă sunteți mărinimoși un scaun, unde omu' probează ce are chef fără să-l mai vadă altcineva. Un loc unde omu' să se simtă safe sa se dezbrace ca să probeze stuff.
Cabinele de probă sunt ca toaletele in baruri, cluburi, restaurante. Îți schimbi impresia rapid despre loc daca toaleta e curata, cu ușă opacă!(Bravo Kulturhaus la capitolu' ăsta, cu ușa opacă la etaj, că la parter parcă și ei erau un pic bizari sau confund și eram eu prea amețită) Nu credeam că e posibil dar da există toalete cu uși aproape transparente.(vezi Fratelli)

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.