Monday, February 13, 2012

Cirque du Soleil and more

Am fost la Cirque du Soleil at last. Când eram mică mă gândeam că va trebui să ma duc prin America pentru a-i vedea, chiar dacă ei sunt din Canada.
ANYWAY. I am glad, someone made it possibile for me to see them in Romania, aicișa la noi. Mă cam luaseră emoțiile când au început acrobațiile. Mi-au plăcut TAREEEEE mult costumele, personal aș vrea să ma îmbrac așa pe stradă. M-a cam dezamăgit lipsa de imaginație și bun simț al unui nene din public. Personal mi s-a părut doar un alt mârlan care a dat 450 ron pe un bilet și atât. Dar a facut mișto clovnul de el pe parcursul spectacolului. Era oare așa de greu să te prefaci că arunci o minge imaginară?! Pe lânga nenea ăsta au mai fost și alți spectatori invitați să improvizeze ceva alături de clovn. Un spectator chiar a urcat pe scenă și cred că s-a prefăcut cu clovnul ăla, s-a trântit pe scenă etc etc vreun sfert de oră... Deci se poate. Nici măcar nu se compară cu nenea care n-a vrut sa arunce o minge imaginară de pe scaunul său din public... Cam jenant... na...

Am terminat sesiuneaaaaa. Nu prea-mi vine să cred că am timp liber și nu mai trebuie să învăț nimic. Pot să citesc ce vreau, să văd ce film vreau. Cred că voi începe cititul cu Paroles de Jacques Prévert (at laaaaast... thankies dear)și voi continua cu mult iubitele mele romane nordice.

Chiar încerc să nu mai fiu stesată și comparativ cu lunile în care am fost angajată și aveam și facultatea chiar nu cred că se compară stresul de acum... I mean nu cred ca e stres, probabil că este the usual disappointment of myself.

Ninge... Chiar nu mi se pare așa grav. De fapt începe să mă cam calce pe nervi disperarea asta generală cu zăpada. Ninge de 3 săptămâni?... Really... Bunica mea îmi povestea că atunci când era tânără ningea din noiembrie până în martie, era zăpada de câțiva metri înălțime și stătea la sat. CINE SE MAI PLÂNGEA?
Nu vă convine vara, nu vă convine iarna... Hotărâți-vă odată...

2 comments:

Anonymous said...

Am dat intamplator peste blogul tau si il citesc de ceva vreme. Avem o gandire similara.
But I feel the need to share smth with you;I don't wanna sound cocky or judgemental, dar cred ca ar trebui sa te bucuri mai mult de viata asta frumoasa care ni s-a dat si sa nu mai fii asa nemultumita.
Big up!
[P.S. Nu-mi raspunde sarcastic/rautacios pentru ca n-am zis nimic din rautate sau din simt critic. :-s]

Lyna said...

@ Anonymous: n-am de ce sa raspund sarcastic/rautacios. crede-ma ma consider cea mai norocoasa persoana de pe pamant si i'm really grateful pentru toate lucrurile din viata mea numai ca eu personal ma simt asa a failure most of the times. :D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.