Friday, April 29, 2011

Something i really love

I love, pentru un motiv inexplicabil pentru era asta, emisiunile gen Top 20 de la nush ce artist sau nush ce artist DAY pe posturile muzicale.
LOVE'EM!
\:D/

Thursday, April 28, 2011

Mai multe la un loc 18

1.Dacă vrei să te pui într-o situație aiurea și nu știi cum, follow the next few steps:
Se ia cea mai dură profă de la fac pe care o găsești, cea mai grea materie și un amfiteatru cu o acustică foarte bună și apoi, începi să sughiți și nu te mai poți opri deloc.
Happened today. yey!

2.Niciodată n-am realizat, cred că în totalitate, câte flori are familia mea pănă azi când inima m-a îndemnat să le ud pe toate. Mă durea mâna de la cât am apăsat pe fâsu' ăla.

3. Îmi displace total sesiunea. Not looking forward to it. Știu că e un truism. Simțeam nevoia să precizez, poate asta o să mă ajute spiritual la învățatul pentru testu' de mâine.

Sunday, April 17, 2011

Bronzând neuronii

O altă dilemă existențială pe care nu cred că o voi înțelege vreodată este următoarea:
De ce e nașpa să ai pielea albă la început de sezon estival?
"Fată, mă duc la mare săptămâna viitoare și mă gândesc să mă duc la solar un pic sau să mă dau cu un autobronzant să nu râdă lumea de mine când ajung pe plajă."
WHY? Da, înțeleg că există tehnici moderne de a avea pielea bronzată, da' de ce trebuie să însemne că pielea albă e groaznică?
Don't get me wrong, ador bronzu' da' nu mi se pare nimic bizar ca la început de vară să nu fii bronzată. Ba chiar și la sfârșitu' verii. Unora pur si simplu nu le place sa aibă pielea bronzata. De ce naiba te mai duci la mare să te bronzezi dacă trebuie să ai pielea bronzată dinainte de a calca pe nisipul de pe plajă.

Saturday, April 16, 2011

The importance of staying the fuck home

Am simțit de atâtea ori dorința de a avea ceea ce nu am.
Printre episoade "recente" se numără și regimul de după întâmplarea cu negresa. Aș fi mâncat oriceeeeeee din magazin(eu care sunt pretențioasă in aceasta privință), aș fi dat toate sticlele alea de alcool pe gât. Acum că pot să fac asta, nu o fac.

De câteva săptămâni am programu' și mai încărcat ca de obicei și nu există ZI în care să nu trebuiască să ies din casă. Îmi doresc atât de mult să mă trezesc fără ceas, să fac ce am eu chef în casă, între 4 pereți, no hurry, no stress pănă seara și să mă culc la loc.
Azi, după încă o saptămână nebună, am ajuns acasă. Nu pot să descriu ce sentiment de liniște am avut doar ajungând acasă pentru a sta un pic si a pleca din nou.
Vacanța e so far away și, paradoxal, sesiunea atât de aproape. :-<

Friday, April 15, 2011

Parampam

You know those times when you wanna change your entire being? Fine, about 99.99% of it?
Well, i'm kinda passing through one of those. I know it's only the beginning of everything but i kinda feel i failed before it even started.

Sadly, i'm hopeless.

P.S.: Aș vrea să se vadă ascendentu' ăla în capricorn odată și odată.
:-<

Monday, April 11, 2011

Color obsession

Prima dată când i snapped out of it cred că a fost prin a 10a. Deși meditatoarea mă tot sfătuia să quit za all-blacks, mă îmbrăcam în continuare din cap pana in picioare in negru. Bun, m-am îmbrăcat astfel până într-o zi, când mi-am strâns toate hainele negre ca să le spăl împreună. Și adunând, adunând m-am trezit cu o gaură neagră în centru' camerei. Șocul a fost atât de mare încât vreun an- un an jumate nici nu m-am mai uitat la haine negre, da' deloc. Bine acum am iar destule da' oarecum accidental. I mean i basically ADORE black, but i also love za other colors.

Momentan, am impresia că m-am blocat pe verde sau albastru electric și culoarea care reiese din combinarea celor două.

Snap!Snap!

Wednesday, April 6, 2011