Tuesday, May 3, 2011

Alcoolu' și aeru'

Probabil că n-o să înțeleg niciodată de ce alcoolu' are diverse efecte asupra mea in funcție de zona în care îl beau.
În București dacă beau mai mult decât trebuie și... când știi că e prea mult?... a doua zi e un coșmar. E momentu' bine cunoscut de toată lumea în care toți promitem: " eu nu mai beau în viața mea". Nu mai spun ca de multe ori ma ia o durere de cap frumoasă pe moment, ce să mai aștepte până a doua zi?

La țară în schimb, în minunata Moldovă, unde apa e ceva de neconceput, lumea bea numai alcool. Prin urmare, și eu. Și nu vin și atât. Mai bagă și bere și o vișinată etc etc. Dacă aș încerca lucrul ăsta la București probabil m-aș bate singură a doua zi, dacă aș mai avea putere. La țară, singurele efecte sunt: voioșia și somnul.
Nu că sunt vreo mare băutoare, i'm actually trying to quit, da' aș vrea să înțeleg de ce mi se întâmplă asta.

4 comments:

Fritz said...

Erstens: Nu este bine deloc ca bei. Mai ales pentru o fata, mai ales de la varsta asta frageda. :| Stiu ca in ziua de azi esti un ratat daca nu bei sau fumezi dar totusi.....
Zweitens: Explicatia ar fi urmatoarea: poluarea! in toate formele ei.
Calitatea aerului si nivelul de zgomot influenteaza foarte mult starea omului si gradul de sanatate. Mai mult ca sigur ca asta este motivul, am patit-o pe proprie piele ori de cate ori ma duc la tara.
In Bucuresti daca as dormi 12 ore, m-as trezi cu durere de cap si parca mai obosit de cat m-am culcat, pe cand la tara si jumatate de ora de somn imi incarca bateriile la maxim si ma simt excelent.

zuza said...

Da, Dana, sa nu cumva sa mai bei, ntz ntz ntz, betivo! :)))

Fritz: italienii si alte natii mari bautoare de vin, te-ar contrazice ca e nesanatos sa bei, in cantitati moderate (2 pahare de vin rosu pe zi cica fac minuni pentru sistemul circulator). not to mention ca ”mai ales pentru o fata” e un standard dublu care ma face sa ma tavalesc de ras! iar fata e majora, deci face ce vrea. oricum e o zeita a ponderatiei :))

Dana: in alta ordine de idei, nici la Bran nu prea ai baut, asa ca lasa-te de teorii :))

Lyna said...

zeita a ponderatiei, i wish i saw that too :))

Anonymous said...

Dana, beata si apoi mahmura??? As vrea sa o vad pe asta!


Long time, no speak, ile.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.