Tuesday, January 4, 2011

Last month

Luna trecută n-am putut să nu observ cum oamenii de pe 1 decembrie începuseră să-și facă ză cumparaturi pentru Crăciun. Cu o zi inainte de Crăciun: AGLOMERAȚIE, HAOOOS,HAIDEȚI SĂ CUMPĂRĂM MÂNCARE CA SĂ AVEM IN BUNCĂR IN CAZ CA VINE SFARSITU' LUMII MAI REPEDE!
Ironic, am slabit vreo 6 kilograme intr-o perioadă care a cuprins si sărbătorile de iarnă, carnajul unor porci si basically frenetism gastronomic. Și nu, nu țin dietă. Și da, mănânc carne, quite often.
Etnobotanicele sunt the new shit about Christmas holidays. Anu' ăsta am auzit de unu' care 3 zile, cât a durat Crăciunul, a stat si a fumat in continuu etnobotanice. FUN!
Come alcoolice, încercări de suicid și reușite ale acestora, obișnuita indigestie că doar o dată-i Crăciunul și tre' să bagi in tine MULTĂ MULTĂ MULTĂ MÂNCARE!!
Recunosc, o data am mâncat prea mult dar era așa de buna pizza la Horoscop încât nu mi-am dat seama ca mananc repede si prea mult. Dar cam atat despre excesele mele food related.

A fost o vacanță extrem de scurtă si plină, but aren't them all?

2 comments:

Anonymous said...

cateodata am impresia ca romani(nu o sa spun"noi" pentru ca nu ma incadrez in categoria asta de romani)mananca doar de craciun...si asta ar explica de ce simt nevoia sa bage in ei ca in spital ...dar nu e asa.
orcum si eu am slabit vacanta asta:> nu m-au tentat deloc produsele specifice de craciun:|

Fritz said...

Vacantele ca vacantele dar sa vezi concediile ce repede trec!

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.