Wednesday, December 8, 2010

Small world.

Mereu am avut impresia ca toata lumea din Bucuresti e in Cosbuc. Za him poate sa confirme. Desi e un liceu mic nu exista loc din Romania unde sa nu vad pe cineva care a fost sau e in Cosbuc.
De cand sunt la Limbi Straine, am impresia ca toata lumea care a fost in Cosbuc e la Limbi Straine. Sa incep cu profa cu care am completat inscrierea la facultate care mi-a zis ca si ea a fost in Cosbuc si sa continui cu o groaza de oameni din facultate?
Mergeam azi spre casa dinspre Romana de la facultate. Si pentru ca de la Universitate pana la Cocor am intalnit TOTI nebunii Bucurestiului, la un moment dat o femeie mai in varsta intra in vorba cu mine pe tema asta. Sunt o persoana FOARTE vorbareatza. :P
Si-mi zicea ca-si face griji pentru nepoata ei ca are 19 ani si vine tarziu acasa de unde are treaba, ca vrea sa dea la Regie si ca face pregatiri. Cand mi-a zis ca e a 12a si ca vrea sa dea la facultate am putut sa jur ca o sa spuna ca e in Cosbuc. Si nu, nu am visat. Bunicutza mi-a spus ca nepoata e in Cosbuc.
What were the freakin' odds? Really.

Si next un cantec fooooarte tare. Thanks Mad Men.
Enjoy!

1 comments:

o Hartista said...

I so know what you mean. Nu exista persoana pe care sa o intalnesc si care sa nu fi avut vreo legatura cu Cosbucul, in one way or another. For us, high school is truly never over :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.