Tuesday, August 24, 2010

Tragedie si nimic

Nu inteleg de ce in tara noastra draga toate lucrurile par sa fie intoarse cu susu-n jos.
Trebuia sa se topeasca actually cineva intr-un incediu ca sa se prinda lumea ca in spitale ar cam trebui sa existe senzori de fum si ca hidrantii aia nu sunt functionali, nu exista nici furtunuri, iar extinctoarele sunt expirate.
Poate ar trebui sa moara cineva si intr-o scoala din cauza unui incendiu ca sa se prinda lumea ca da, si acolo trebuie sisteme de alarma impotriva incendiilor.
Imi place ca nu exista deloc viziune, strategie, iar banii sunt folositi total aiurea in orice domeniu.
Propun sa crape careva si din cauza unui cutremur ca sa se prinda lumea ca extrem de multe cladiri si blocuri din acest brav oras ar trebui consolidate si ca birocratia ar trebui simplificata in cazul asta, ca de altfel in toate cazurile, caci ea e cea care incetineste nenumarabile actiuni.
Am uneori impresia ca pentru a ne trezi un pic din ignoranta si nepasare, si-asa pentru scurt timp, trebuie sa moara mereu careva.
Nu pot sa inteleg cum altii reusesc sa se gandeasca la lucrurile astea, care in definitiv sunt banale, si noi nu.

1 comments:

molecula said...

pentru ca in tara noastra oamenii au grija sa isi faca o reclama minunata, ca la noi in Ro ne educam copii frumos, nu?si pana la urma daca nu ne afecteaza pe noi direct, individul in cauza ce conteaza?
oricum, scuze momentan sunt eu prea revoltata

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.