Monday, August 16, 2010

Reclame proaste

1. Cele mai mari minciuni din lumea asta sunt intrupate de catre reclamele pentru epilat. Am incercat mostly everything. "Silk-epil" my ass, "picioare fine ca petalele de trandafir" pe naiba. Baba la frumusete crapa de durere and it's fact, oricat de frumos ar fi impachetata durerea asta. Nu o sa incerc sa ma bag in detalii in legatura cu metodele de epilat.

2. Reclamele la absorbante sunt cretine efectiv. "Cu absorbantele x te vei simti fresh iar iubitu' tau nu se va putea abtine sa nu te adore", no shit. Inteleg ca sunt multe cretine pe pamantu' asta da' totusi.

3. Reclamele la laxative. NU... nu pot sa spuna "cumpara ba boule laxativu' asta ca o sa-ti fie bine", trebuie sa puna oameni sa se strambe in reclama si sa para penibili pentru 20 de lei.

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
R. said...

nu le uita pe alea de la chipsuri cu :"o vezi pe fata aia?o sa castige premiul cel mare si o sa-si puna silicoane si o sa-ti fure iubitul". sau alea de la pasta de dinti cand cade o anumita dantura groaznica in chiuveta, zdranganind melodios. dar, culmea cretinitatii este ca anumiti oameni sunt platiti pentru lipsa lor de imaginatie si excesul de prost-gust.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.