Saturday, April 3, 2010

Mdaaa

Stai si te uiti la televizor si tot felu' de reporteri iti spun despre cum crestinii se vor duce la Inviere si cum ar trebui sa aiba grija la buzunare si cum pompierii i-au instruit pe preoti cum sta treaba cu aprinderea si stingerea lumanarilor in asa fel incat sa nu ia foc ceva, iar apoi iti spun despre cum doctorii stau ei frumos la spital si sunt pregatiti pt acei crestini care, dupa o perioada de post, nu mai stiu sa bea cu masura alcool sau sa manance cat trebuie.
Ei bine, cum ar trebui sa se simta un roman dupa reportaju' asta? Sa fie mandru ca ai sai confrati mananca fara oprire, mananca atat de mult incat li se face rau, iar atunci cand vine salvarea si doctoru' trage de ei sa-i duca la spital, ei se tin cu o mana de masa si cu alta baga in continuare in ei mancare?
Adica, nu se simte nimeni revoltat ca romanii sunt atat de idioti incat la Craciun si la Paste sunt sfatuiti mereu sa manance cu masura?

Ah de vreo saptamana sunt tot felu' de reporteri in hypermarket-uri care arata cum romanii cumpara. Si atat. Da! Romanii fac cumparaturi omege! omege!

Cand vine vorba de mancare, natia asta nu e normala. :|

2 comments:

Fritz said...

Nu comentez la adresa natiei asteia! :|
Avem si o religie primitiva care accentueaza si mai rau prostia romaneasca.
Din pacate natia asta nu gandeste, se infometeaza cu saptamanile inainte iar apoi baga in ei ca spartii ca sa recupereze.
Mi-e sila!

puisorul cufurit said...

Ce sa mai vorbesc de americani? Aia sunt un popor obez, nu noi. Tu n-ai vazut ce bine arata romancele? :D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.