Monday, January 4, 2010

Shit on tv

Pentru ca in vacanta asta am preferat sa fiu mostly mai blank . ca de obicei, am deschis televizoru'.
Si ce mi-a fost dat sa vad?

Pai in primu' rand o porcarie de reclama la o cretinitate de emisiune pe Discovery " I didn't know I was pregnant". De fiecare data cand prind reclama asta simt cum imi creste tensiunea. Cum dracu' sa nu stii ca esti pregnant until you went into labor????????????? Frate, ma rog soro, in 7-9 luni nu te prinzi si tu ca esti insarcinata? Bun, ti-ai tras-o, iti intarzie... d'ooooh. Iti e greata ca dracu' dimineata, ai pofte dubioase, incepe sa se vada burta, si at times simti cum o creatura din tine kicks the hell out of your womb. Cat de nesimtita sau retardata sa fii ? Nu pricep... Si in reclama aia arata idioate care se duc frumos in bucatarie sa ia un mar si pac! Nasti idioato!
Cred ca o sa ma uit intr-o zi la o emisiune dar cred ca o sa rog pe cineva sa ma lege de fotoliu ca sa nu pot sa arunc tampenii in televizor de nervi.
Pe bune, mi se pare culmea nesimtirii ca in 9 luni sa nu te prinzi ca esti pregnant. Faza e ca nu toate au 200 de kg ca sa zici ca nu se vede.


Next thing on tv.
"Lombarzilor 8" pe B1Tv... Am apucat sa vad ceva din greseala in cateva seri. E serial romanesc, actori bunicei, subiectu' e so-so, dar e foarte obscur. :-? Daca o sa-l mai prind la tv ma voi uita.


O alta porcarie imensa este "Efect 30" pe Prima TV.
Am vazut o bucatica acum vreo luna cred intr-o seara, am recunoscut un actor, seemed boring, am schimbat. Aseara, am prins mai mult :> si m-am convins total. Actori care joaca prost. Subiect care se vrea trendy-cool si e atat de... kitsch :| incat ti se face rau. Se ia o Andreea Raicu ( trebuia sa mai faca si ea ceva la Prima tv) si se plimba prin parc imbracata trendy flendy si atat. Se ia una si o mustra pe Andreea ca de ce e atat de aiurita ca putea sa afle sotia sefului ei de ea si de sef. Are niste mustrari, dar asta n-o opreste sa se futa pe birou cu sefu' in continuare. After ajunge acasa si are si mai multe mustrari. Dupa se ia o urata care e intr-o relatie cu un bou, si bou' vrea threesome si asta e emotionata un pic, dar n-o opreste sa ia un tort si sampanie. Se intalneste cu bou' si ii face o scena... ca cine va fi cea importanta, ca ea tre' sa stie. VAI!
Actori care joaca deplorabil, subiect praf si nici cum era filmat nu prea m-a castigat.
Intr-un cuvant stupid.

Ah si cica La multi ani people!

2 comments:

Skandalouz said...

Te contrazici:
"Shit on TV" + "O alta porcarie..." = "Ma voi mai uita...la Lombarzilor" ?

Lyna said...

Am zis sa-i mai dau o sansa Lombarzilor 8.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.