Wednesday, January 20, 2010

Nightmare days

1.Long story short.

Am mancat lunea trecuta o minunata negresa de la patiseria aia de langa Suburbia (deci aviz amatorilor) si am trait un cosmar vreo saptamana, still do dar a scazut din intensitate.

Am avut placerea de a experimenta in cat timp ajunge salvarea in Bucuresti, capitala tarii, undeva in centrul orasului: 1 h 15 min ( si inca nu ninsese), de a vedea cum e la Floreasca la Urgente si some days later la Elias la Urgente si de a testa o perfuzie.
In timpul cand aveam perfuzia aia imi tot veneau in minte secvente din filme cum alearga aia cu perfuzia dupa ei prin spital si sunt asa dramatici, frate... zau de-mi venea sa ma misc. In primele 5 minute trecuse durerea, dupa i was running with the unicorns, la propriu. :|
No pain anymore dar o ard pe un regim afurisit fara niciun fel de condiment, absolut nimic, 8-| eu care as fi in stare sa pun rozmarin si in inghetata. ( n-am pus inca)
Ma enerveaza ideea ca nu aveam grija ce mananc si mostly nu mancam (care era intr-o anumita masura true dar nu complet) si ca e exclusiv vina mea ca afurisita aia de negresa n-a fost sincera cu mine si mi-a ascuns vreun microb.
Desi imi pierdusem speranta in a face prajituri pentru ca ajunsesem la concluzia ca ma uraste zaharu' (nici acum nu-mi ies clatitele) primul lucru pe care il voi face dupa ce voi putea sa mananc alte chestii in afara de regimul asta va fi sa fac o negresa, altfel voi ramane cu sechele.


2. Urasc ideea ca are 18 ani si e "vaccinat". Don't say it in prejma mea daca am o mitraliera in mana.

3. Ma scot din sarite oamenii care sunt socati ca e iarna gen stiristi and co. E ianuarie, la ce dracu te astepti? Don't get me wrong i would freakin' love to live somewhere near the Mediterranean Sea but this is Romania in WINTER.


Post exclusiv dedicat frustrarii.

Later edit: Am zis ca in 2010 o sa incerc sa diminuez nivelul de bitchiness, nu-mi iese. :-<

8 comments:

Fritz said...

Las-o asa ca e bine! Ne place nu iti diminua nivelul! :D :P

o Hartista said...

>:D<

deA said...

App, negresa mea a iesit geniala. Te-ajut?:)

And just so you know, you're one freakin' adorable bitch:P

Lyna said...

@ deA: yes please do with za negresa
and >:D<

Ion said...

Bloggerita anemica se razvrateste impotriva negresei asupritoare... dumnezeule.

As vrea sa te vad dupa un pahar de iaurt cu visinata... heil?

Lyna said...

huh?

Satul de Voi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Satul de Voi said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.