Saturday, October 31, 2009

Lately

Has been very very crazy.

Hmmmmm

Am fost ieri la Palatul Sutu pt prima data in viata mea.
Exist de atata timp in Bucuresti si trec almost daily pe la Univ si am vizitat muzeul abia ieri cu diriga si niste colegi.
Nu e Versailles, dar e o mica bijuterie in centrul Bucurestiului si a fost peste asteptarile mele.
Diriga ne-a dat niste flyers ca sa putem completa spatiile libere cu informatii descoperite in muzeu si oricat de nerdy si childish it may sound... we still fell for chocolate. E o expozitie cu tablourile lui Dumitru Berea that i very much enjoyed si muuulte lucruri foarte interesante despre Bucurestiul de alta data. Din cate am inteles e deschis daily pana la 18. Cred ca o sa ma mai duc o data soon.
Una dintre supraveghetoare a fost mai dragutza si ne-a spus niste chestii, restu' erau niste vaci care nu faceau nimic! Niste nesimtite!
Le-am surprins pe 3 dintre ele vorbind, ceea ce m-a facut sa snap a fost replica : "Tanti, ce ti-au stricat astia covoarele!" ( nesimtitii astia de vizitatori) Si Tanti statea ca proasta pe scaun si astepta sa fie platita pt ca respira or so.

Aseara am fost la Teatrul Mic la "Cum iubeste cealalta jumatate". Nu am putut sa nu rad impreuna cu restul salii la muuulte faze. Chiar merita sa mergeti.

Azi veneam de la meditatii si eram in 23 ( SLAVA DOMNULUI CA L-AM PRINS!!). Cum stateam si ma uitam pe geam, cred ca in 5 secunde un motociclist a virat gresit or so... s-a rasturnat cu motocicleta si-a mai fost si aruncat la vreo 2 m in fatza... Bine ca avea naibii casca si a cazut pe burta. Sper ca n-a patit nimic prea grav. N-am mai vazut in viata mea un accident de motocicleta... sau vreun accident auto at all :-? Am fost la 1 m de toata scena, and it all happened so fast. :|:|

Un alt lucru care ma streseaza lately sunt afisele electorale. Alea cu Basescu sunt pt speriat copii, "daca nu esti cuminte, vine Basescu si te mananca!" Just look at them. :|
Mai urasc ca sunt puse pe trotuar si suporturile alea din fier sunt lasate 1 an de zile ca sa ocupe loc pe trotuar, asa, degeaba.

Mdaaa



1 comments:

Fritz said...

Pfiuuu de cate ori am zis si eu ca intru acolo si nu am mai apucat ! :( Sper ca intr-o buna zi sa imi fac "curaj" si sa intru sa vizitez.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.