Thursday, September 17, 2009

Creepy at its most

Ok... de vreo 2 saptamani mi-am largit raza de butonat telecomanda in mod frecvent, si am adaugat : animal planet, national geographic, neamu' discovery si hallmark. Ma roog!

Pe unul din posturile discovery am descoperit o reclama la o emisiune, intitulata : Toddlers and Tiaras.
Sa va spun ce am inteles din reclama.
Copile de maxim maxim 7 ani, mame grase frustrate rau rau rau de tot cu inteligentza unei alune, beauty pageants, sursa de inspiratie pt pedofili, machiaj muuuuuuuult.

Deci un amestesc mai infiorator ca asta nu poate exista. ZAU!

Copilele alea erau machiate exagerat de mult, ce sa vorbim despre copii machiati, si nu asa o data de fun, machiati in mod serios, si machiati preeeeea mult. Deci din niste copii normali, au ajuns sa arate ca niste papusi si nu... nu in sensul pozitiv, niste pitzipoance in miniatura... Nu... e mai rau de atat.
N-am cuvinte sa-mi exprim groaza fatza de emisiunea aceea si ce reprezinta ea.

Thinkin' about it, pitzipoance ajung si tipe care n-au fost educate chiar atat de superficial, daramite copilele alea atat de mici care nu stiu altceva in afara de a fi ultra-superficial.


No ... they are not cute, they are creepy.


Later edit: Clipu' asta spune mai multe ca mine. ( Embedding disabled by request ) Intelegeti si de ce s-a intamplat asta... :|

5 comments:

Fritz said...

Ai zis-o aici la faza cu pitipoancele! Astia probabil vor sa arate intregii lumi unde se ajunge daca...... adica sa dea un fel de exemplu negativ!
Parerea mea!

zguby said...

iii
de la 5 ani stie sa faca botic de pitzi :))) :|
grav :|

molecula said...

oare fetitele astea sunt blonde in cap de la natura sau sunt vopsite? cred ca ar trebui sa ma fac si eu blonda in cap sa inteleg...

Lyna said...

asta mai lipseste :|

Porcuşorul Radioactiv said...

Ca la tigani la noi, care isi marita fetitele pe la 12-14 ani. Trebe sa arate bine in fata lui "ginerica" de 15-16 ani.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.