Monday, April 27, 2009

Evolution

About one year ago i stopped understanding why people believe they look better with make-up. 

Mda... pai machiaju' e bun la ascuns defecte si... ascuns defecte... si ... care oricum sunt in imaginatia noastra, ah sau la accentuarea lor. 
Am evoluat.
 Inseamna ca putem sa dam cu putina pudra si putin fard si sa aratam extraordinar. 
... Riiiight.
Stau asa si ma uit in juru' meu si muuuuuuulte tipe machiate arata ca naiba pt ca si-asa nu stiu sa aplice machiaju' ala. Deci you're telling me you look better with make-up... :-? 
In opinia mea machiaju' reuseste doar sa minta atunci cand e aplicat cum trebuie( si cazurile cand se intampla asta sunt atat de mici), deci nu e vorba de nicio o evolutie oricat de dese ar reusi un rimmel sa iti faca genele sa arate sau pline buzele. 
Evolutie inseamna sa iti accepti defectele si sa traiesti cu ele. Sa fii sincera cu tine. 
Heck knows if i evolved or not dar ideea sa-mi dau cu niste chimicale pe fatza imi produce repulsie  din ce in ce mai mult. 

P.S.: Saptamana trecuta am vazut la universitate o tipa cu vreun 1 an sau 2 mai tanara ca mine si am crezut ca vine de la un carnaval. Insa, dupa vreo 5 secunde m-am prins... Fata nu stia sa se dea cu fard de obraz in limitele bunului simt. :D Si nu... nu era pitzipoanca haladita care sa aiba o scuza prin natura ei. 
 

2 comments:

Raluca said...

cred ca machiajul provoaca dependenta ..seriously now .I'm addicted and i can't give up . asta poate pt ca imi pasa prea mult de parerea celorlalti si am impresia ca acum,obisnuiti fiind cu mine machiata ,s-ar speria sa ma vada fara ...nuj :-? ar fi dubios :P but what the hell? poate fi fun sa-ti asortezi make-up-ul cu hainele ;)):> bineinteles atata timp cat nu exagerezi :P nice post :*

eul liric said...

ce evlavios o arzi :)) machiajul e o arta, acum daca naomy (si inca vreo 3 sferturi din romania) isi masoara blushu in kile, nu inseamna ca luam rimelu si i dam foc in piata publica. si nu e vorba de 'a fi sincera cu tine', dar nici sa ajungi in carantina ca se sparie cosmosu

(btw read turtle's blog, ultimu post e tot make-up related, nu mai puteam sa ma ridic de sub birou)(de ras)

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.