Saturday, May 3, 2008

Inca o sambata

In caz ca va era dor de frustrarea mea din fiecare sambata :

Pentru ca e sambata si trebuia sa se intample ceva .

Ma trezesc pe la 8 fara 10 desi alarma trebuia sa sune la 8:45 . Sa zicem ca am prea multa energie ... ma culcasem pe la 1 . :-?

Pornesc spre tramvai ( 23 sau 27 ) ca sa schimb la 11 iunie si sa iau 32-u' ( vesnicul 32 ) .
Astept ce astept . In statie eram numai eu si cu un tip care cred ca era cersetor . Astept ... astept .
Nu vine nimic , pe partea cealalta la fel . Ma duc sa ma uit pe placuta aia sa vad daca mai trec tramvaiele alea . Ma uit ... erau sterse si in locul lor puse doua afurisite de autobuze care nu trec pe ruta lor dar cumva mai ajuta oamenii din cartier .


E foarte enervanta organizarea asta . Nu s-a anuntat nimic , nici introducerea noilor si masini si rutelor lor nici scoaterea tramvaielor . ( m-am uitat pe ratb.ro si n-am gasit nimic ... au schimbat site-u' 8-| )

Ma hotarasc sa purced spre statia de 123,124,104 . Merg ushor o statie pe jos ( bine ca aveam umbrela ) .
Pierd masina , astept in statie si vad un tramvai trecand spre statia din care tocmai plecasem . ( frumos sentiment cand simti ca intarzii si vezi asa ceva )

In final , vine o masina . O iau , ocolesc . Si , in sfarsit , cobor . Alerg prin ploaie ( Doamne iar am intarziat la meditatii ) , sar nu stiu cate baltzi si ajung in sfarsit in statia de 32 . Bine ca a venit repede .

Dupa meditatii ma urc in 32 si pornesc spre Unirii . Pe parcursul calatoriei un grup de studenti rusi produsesera cumva o neintelegere . Era galagie in primul vagon , nimeni nu se intelegea cu nimeni .

Cobor ...


Azi am concluzionat ca vreau sa fie cald . Pt destule motive , unul dintre ele ar fi ca-mi place la nebunie caldura si al doilea , pt ca accesele mele violente sunt mult mai greu de stapanit cand am o umbrela in mana .

Pacat ... se anunta iar ploaie vreo saptamana . Nu-mi sariti in cap iar . ( sursa aici ) .

Later edit : la o a doua aruncatura de ochi pe ratb.ro am gasit ;;) .

5 comments:

Fritz said...

Se pare ca nu imi mai citesti blog-ul........:-? pentru ca daca il citeai sigur aflai despre modificarile de trasee! :D Si scrie acolo pe site-ul RATB ! ;)

molecula said...

eu am stat 30 minutre la tramvaiul 27..ca sa alu ca nu mai merge pe la Dristor si ca e o masina ceva cu 6** care nu a venit:))m-am enervat si am luat piciorul si apoi metroul...si acum ma intreb unde e statia autobuzului cu6**

Anonymous said...

A-U-TO-BUZ!!!

Anonymous said...

sdljfkgbajshgabsfdjasgfailsdf'asdfas
fafdasiufgasfasf[
dasfasifugasoufgasf
[asfhasfuiagsifuyasdf]asd
asdaispufdgsafd plm in fine... nashpa asa.. dsiuhgafdioaushfas
fasfabfjlkhbasf :)

puisorul cufurit said...

Sa fim noi sanatosi. Oricum, nu pot sa-i mai respect pe studentii rusi. Am auzit ca nu stiu sa bea. Si-au dat cu brandu-n cap.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.