Tuesday, April 8, 2008

Vreau o zebra respectata

N-am facut inca scoala de soferi dar, in opinia mea de cetateanca ignoranta ( pt inca vreun an cred :-? ) , consider ca atunci cand esti pe zebra , tu pieton , ar trebui sa vezi si alti pietoni nu posesori de masini .

Ca sa intelegeti la ce ma refer m-am folosit de talentul meu de pictor innascut .
P.S.: Chestia de pe trecere sunt eu ( intr-o viziune bolnava ) , iar chestiile colorate reprezinta niste masini ;;) . Va prindeti voi :)) .

Have a look :

1. Asa cred ca ar trebui sa arate o trecere de pietoni cand e verde pt pietoni :


2. Situatie inatlnita destul de des :
3. Situatie normala pt noi , anormala pt altii :


Frate , inteleg mai depasesti putin dar sa depasesti de tot trecerea aia de pietoni :| mi se pare pur si simplu nesimtire :| .

9 comments:

Pseudo said...

vaai ce tare :D suspans: tu fericita,sictirita,sictirita total :>

Fritz said...

:)) mda......pai ori opresti cum trebuie ori numa opresti deloc ! :D Vina apartine soferilor dar uneori nici cu pietonii nu imi este rusine! :D

miclowan said...

:( clar nu trebuie sa mai treci strada :-o

alex said...

=))

subscriu la miclowan

Bee said...

deci masina aia mov e baza :))

Anonymous said...

styu cum e ....eu treceam strada pe zebra aia care e cam shtearsa si ar trebui revopsita ca sa vada tot chioru k aia e zebra da nha trecem peste detali .....si mi sa acordat prioritate de catre un sofer putyn cam prea nervos si eu am vrut sa trec doar ca pe cealalta banda trecea unu cu o viteza si daca as fi facut un pas m-ar fi luat pe sus si nenea ala carea mia acordat prioritate ma claxona sa trec mai rpd ........e rau sa fi sofer da si mai rau e sa fi pieton

Unknown said...

prea geniale pozele =)) si btw... ai reusit sa te reproduci destul de bine in ele ;))

Sorana Danescu said...

Hehe. Hai sa-ti spun cum sta povestea, intrucat sunt fericita posesoare a carnetului de conducere de 4 zile :)

Cand zebra este clar marcata si semnalizata de indicator sau de semafor, teoretic, soferul te vede, opreste si te lasa sa treci. Insa, din propria-mi experienta, cand vii cu viteza, nu mai ai cum sa opresti, asa ca treeeeeeci. Pe zebra n-ai voie sa stationezi, insa acel opriiiiit se realizeaza din greseala pe zebra si vin altii din spate pe care ii doare in cur si nu te lasa sa dai inapoi.

Uneori nu e vina aluia oprit acolo, ci a nesimtitilor din spate. Sau pietonii trec pe rosu, si pierd prioritatea, iar un amarat de sofer pune frana si ramane pe zebra ca sa nu faca victime.

A, si inca ceva. Dupa legislatia noua, si pietonii isi pot lua amenzi pt. trecere neregulamentara. :D

Lyna said...

uite asta imi place la blog-u' asta ... lumea chiar se ocupa de cultura mea si va multumesc pe calea aceasta ;;) si nu , nu e ironic .

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.