Thursday, April 17, 2008

Corect gramatical

Pentru ca NU traim intr-o societate elevata ( asa ca nu ma priviti de sus ) , in viata de zi cu zi se mai intampla ca vreunu'/vreuna sa-ti strecoare frumos cate o injuratura .

Cand aceasta se intampla face to face nu prea ai cum sa afli daca omu' stie sa scrie injuratura corect , dar cand aceasta se intampla pe mess , e destul de clar .

Macar daca ma injura careva sa aiba acelasi nivel intelectual ca mine .

Trecand peste faptul ca injuraturile noastre nu prea au sens daca le luam , asa , la rost , deducem ca romanii sunt un popor de necrofili . :-? which is somethin' :)) .

Nu zic ca as instiga lumea sa ma injure ( chiar asa de obvious) dar as prefera daca tot am frustrat pe cineva in asa fel incat acesta sa simta nevoia sa ma injure , macar sa ma injure o persoana care stie si sa scrie corect injuratura respectiva . ;;)

6 comments:

Andrew C. said...

Oamenii care ar putea sa scrie corect acea injuratura nu o vor face, adica nu o vor scrie deloc (sau spune daca stam sa ne gandim mai bine).

che said...

aia stia ca o sa te superi si d-asta o scris-o gresit. cuvantul pula i-o pus probleme? cum sa te astepti sa scrie fututi morti mati corect? iti trebuie facultate, si nici cu aia multi nu reusesc sa invete sa scrie corect suta aia d cuvinte pe care o stiu(fac e o prostie, zisai un truism). cum sa nu injuram? daca zice cineva ceva de mama... cand iti zice pizda ma-tii, nu-i zice nimic ma-tii de rau, dar tu n-o sa intelegi asta niciodata. o sa citeasca comenta asta s n-or sa se mai simta prost. inca ceva zis degeaba: degeaba. eu stiu s o scriu si am scris o, inca am facut o s gresit, injuratauta, da intelesai.
asta e scoala din romania, la mate-info mai faci ceva, la filo nici n ar trebui sa ai pretentii de mai mult. decat sa ai o idioata comunista care sa te ameninte ca te lasa corigent, mai bine fara obiectu ala, oricum eu nu s stresat. scoala e o prostie, nu numai in romania, tre sa ne pierdem 12 ani s p acolo. e super sa ai profi destepti care sa nu se intereseze de voi. la noi profa de muzica e o comunista idioata: sa nu va duceti cumva sa va invoiti de la desen si istorie (asta cand o fost ea odata plecat), sa stati in clasa o ora degeaba + inca 2 ore tot degeaba. dar noi gandim, sa stai la scoala degeaba nu te ajuta cu nimic.

Anonymous said...

:-< ... asta-i problema mea... de multe ori am vrut sa te injur dar nu stiu sa scriu corect :(((, si m-am dat batut

Fritz said...

"necrofili" ? =))=))=))=))
Ala care injura o fata ........este un mare dobitoc ! :D asta ca sa nu ii zic altcumva !

Andrew C. said...

che, sa stii ca in unele locuri se face scoala la filologie chiar mai serios decat se face la mate-info; tot asa de bine cum in altele mate-info e doar o gluma proasta (mai ales partea de info din ea).

Si crede-ma, am testat pe pielea mea cum e sa fii la filologie si la mate-info. E fain in ambele parti; de la filologie iesi (ma rog, ieseai ca acum se strica treaba si la ei) multilateral dezvoltat pe cand la mate-info erai oarecum concentrat pe un singur domeniu.

Bee said...

Sunt de acord. Si sunt de acord cu primul (si ultimul) tip. B-)

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.