Monday, April 7, 2008

Bea apa de la chiuveta !

Azi s-a terminat apa din dozator si pt ca bidonu' ala are 20 l mi e imposibil sa-l ridic si sa-l pun in dozator . So , iau frumos paharu' si il umplu pe jumate cu apa de la chiuveta . Trebuie sa marturisesc n-am mai facut asta de vreun an :-? .
Si mi era sete ;;) si beau o gura de apa .

Mi s-a facut rau :| . Chiar mi s-a fact rau :| . Frate , simt gustu' ala de clor atat de clar .
Daca mai spune vreun retardat din administratie ca apa de la chiuveta e foarte buna si ca detzinem cea mai buna centrala de filtrare a apei din estul Europei ... sa bea el apa de la chiuveta !

E ORIBILA :| .

Acum inteleg de ce unii fac baie in apa cumparata ...



P.S.: Si da , poate sunt un copil rasfatzat de cred astea :D

15 comments:

alex said...

eu stau la camin, si beau apa de la chiuveta de 5 ani de zile. da, din acelasi bucuresti. si in regie nu cred ca e cea mai buna statie de purificare a apei.
de ce fac asta? pai e simplu. mi se pare absolut ridicol sa dau in fiecare zi 4 lei pe apa care vine in mod firesc si gratis pe robinet. am lucruri mai bune de facut cu salariul meu, cum ar fi sa ma lupt pentru supravietuire. si nu, nu cred ca acel clor ma va omori. mai degraba as paria pe lipsa de caldura, pe zecile de oameni cu care intri in contact aproape intim on a daily basis si care au fiecare boala lui originala, pe langa igrasia generala si multe altele.
sa faci baie in apa cumparata? sa faci baie? dar de un dus la comun ce zici? cu apa calda doar atunci cand simt astia nevoia sa o incalzeasca?

iti permiti sa faci astfel de mofturi, pentru ca sunt mofturi, doar pentru ca nu te-ai ciocnit de viata reala in toata splendoarea ei. si, ai baut juma de pahar de apa de la chiuveta. eu aseara mi-am facut nevoile intr-o buda in care se caca saizeci de oameni zilnic si care n-a mai fost spalata de vineri dimineata. refuz sa trag concluzii.

Andrew C. said...

alecs, nu vreau sa par snob aici insa sa stii ca viata reala nu e doar cea pe care o descrii tu, mai precis partea rea.

Sunt si chestii faine, si poti sa ai mofturi daca iti permiti; bautul apei imbuteliate nu il consider un moft (desi nu beau in general asa ceva) deoarece, pentru unii, apa de la robinet este chiar daunatoare. Cel mai bine ar fi sa nu discutam extremele (in una te aflii tu, mai mult sau mai putin) ci sa vedem cu e la mijloc.

Am mai spus-o si prin alte locuri: incet incet ne ridicam din tarana si mizerie si invatam sa fim un popor si o tara civilizata. Regret doar ca nu o sa mai petrec destul de mult timp aici sa-i vad evolutia.

YukiAme said...

nu mi se pare ca civilizat inseamna a bea apa imbuteliata

Andrew C. said...

Am spus eu undeva ca civilizat inseamna a bea apa imbuteliata? Am introdus "civilizat" in discutie pentru a combate descrierile facute de alecs referitoare la starea jalnica a caminelor si a vietii de student din tara.

alex said...

nu e vorba de caminele din tara, mestere, si nu e vorba de o situatie extrema in care ma aflu eu. in situatia extrema va aflati voi, bucurestenii astia care nu tre sa va confruntati niciodata cu problemele reale de genul "nu am unde sa locuiesc". pentru ca nu stii si nu ai de unde sa stii ce e aia statul la camin, ce e aia statul pe picioarele tale, si nu ai dreptul sa-mi tii tu mie predici. am niste vesti pentru tine, prietene: daca tu nu te confrunti cu niste probleme, si nici vreunul din cunoscutii tai nativi ai glorioasei capitale, asta nu va face pe voi majoritate si pe noi, douaj' de milioane de provinciali, extrema.
ma abtin cu greu sa nu spun niste cuvinte foarte dure adresate tuturor bucurestenilor, pentru simplul motiv ca exista acea mandrie tampita de a fi incapabil. dar ma rezum doar la asta: scoate-ti capul din cur si uita-te in jurul tau, cu adevarat!
sunt extremist? sunt intolerant? sunt nedrept? spune-mi ceva nou!

Andrew C. said...

Alecs, stai calm pentru ca daca te enervezi nu rezolvi nimic. Voi afla in foarte scurt timp cum e sa fiu pe picioarele mele, stand la camin, chiar daca nu in minunatul Bucuresti sau alt oras din tarisoara asta minunata.

Da, unii din noi sunt norocosi, fie ca au reusit sa faca ceva ca sa scape, fie ca ii au pe mami si pe tati in spate sa-i tina cu drag. Altii nu. Insa faptul ca tu ai trecut prin astea, si probabil ca inca treci nu-ti da dreptul sa-mi tii mie predici asa cum nici eu nu am dreptul sa-ti tin tie.

Pe langa asta am cunoscuti naivi care o duc foarte bine in orase precum Timisoara sau Cluj, nefiind de loc de acolo. Da, Bucurestiul e jegos si oamenii sunt rai, intoleranti si neinteresati de problemele altora decat ale lor. Ce-i nou aici?

alex said...

nu e nimic nou, doar ca e anormal. si majoritatea bucurestenilor nici nu isi dau seama cat de anormala e toata treaba. mult succes in tarile calde, oricum nu are cum sa fie mai rau decat aici. si, ca fapt divers, nu provin dintr-o familie de oameni saraci. provin insa dintr-o familie de oameni cinstiti.

Lyna said...

oameni , eu voiam sa subliniez faptul ca IN OPINIA MEA apa de la chiuveta nu MI SE PARE potabila :D . si da poate am mofturi , insa daca o supunem la un test chimic n-o sa aiba aceasi calitate ca in alte tari :d ... poate e mai buna ca in altele ... dar mie mi se pare rea :D ... nu e nevoie sa va certati si asta e daca sunteti de parere ca am fitze ... :D e doar o opinie si , ma rog , e a MEA .

Anonymous said...

lyna,cand vorbesti public despre o asemenea banalitate care e, no offence, superficiala trebuie sa te astepti si la asemenea reactii.acujma ce-ai fi vrut sa spune, da lyna, ai dreptate, ce fata desteapta esti si ce prostii suntem noi, cum de n-am descoperi apa imbuteliata pana acuma?!

Lyna said...

NU , Doamne fereste :| ! Doamne ... pana unde au degenerat lucrurile . nu mi se pare ca sunteti prosti si nici ca-s cine stie ce desteapta , numai ca sunt de parere ca apa de la chiuveta nu e foarte sigura . acum vreo 2 ani am vazut la stiri ca o femeie a gasit in apa de la chiuveta un mormoloc :D si asta vara cand era asa-zisa criza de apa ... gadea facea baie in apa minerala:D ...

Anonymous said...

FFS people! Fiecare isi cheltuie banii cum vrea si cum il duce capul. Fiecare isi prioritizeaza niste cheltuieli/nevoi. De exemplu alecs se lupta pentru supravietuire, nu-si cumpara apa plata ci ii folosste cum crede el mai bine.

Acum ce sariti toti arsi ca lyna bea apa plata? Asta e prioritate pentru ea - sa fie sanatoasa. Si daca isi permite, de ce sa nu o faca? Dar vai, deodata e snoaba si astea sunt fite. Give me a break! Ce-ati vrea? ca indiferent de pozitia sociala si de banii castigati sa continuam sa traim in conditii mizere doar ca sa nu fim numiti snobi?

Andrew C. said...

Discutia a pornit din cauza mea asa ca imi asum responsibilitatea devierii comenturilor acestui post.

miclowan said...

bere

o Hartista said...

or you could just buy a water filter, which is not that expensive, and stop wasting money and still be healthy:).

Anonymous said...

Who said anything about waste?

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.