Thursday, November 25, 2010

Jungle in the city

Dupa o saptamana incredibil de obositoare, un somn groaznic din cauza nivelului mare de oboseala, m-am trezit de dimineata. Mi-am facut ceva de mancare ca sa mananc inainte de facultate.
BUN.
Am stat intotdeauna la ultimul etaj. Me and the birds know each other. Vecinii de peste strada hranesc pescarusii de la balcon. Primul meu papagal a venit pe geam.Si, o data, o vrabiutza a intrat in casa speriata.
Stiam ca pescarusii sunt rautaciosi. Stau pe macaraua de alaturi si sunt galagiosi si ma trezesc pe mine vara la 2 noaptea cand stau cu geamu' deschis. De asemenea, cand ratzushtele de pe Dambovita primesc mancare de la trecatori, ah si de la un homeless care le da mancare in fiecare zi, pescarushii le streseaza si le fura mancarea.
Ce mi-a fost dat sa vad azi nu credeam ca o sa vad vreodata.
Scena: acoperisul blocului vecin.
Personaje: Un falnic pescarush, 2 ciori, 1 porumbel.
Pescarushu' tocmai omorase porumbelu' si-l manca in timp ce ciorile asteptau si ele ceva.
La un moment dat pleaca pescarushul, vin mai multe ciori, apoi vin mai multi pescarusi si fug ciorile. O intreaga drama.
Dumnezeule!La un moment dat am vazut cum pescarushu' i-a scos un organ porumbelului ca sa manance. De mentionat: eu in momentul cand vedeam scenele astea incercam sa mananc.

WOW acum mama imi spune ca a vazut si ea scena dar cred ca inainte de mine. Si ceilalti porumbeii au incercat sa-l salveze dar n-au reusit. Si cand pescarusu' a fugit pentru un moment, mama porumbelului or so a stat langa el da' n-avea ce sa-i mai faca. Murise. :-<



Aparent mai am o poza in care pescarushul mananca din porumbel cu pofta. Dar cred ca v-as soca daca as pune-o. Astia mai sadici n-aveti decat sa mi-o cereti daca vreti sa vedeti asa ceva.

2 comments:

Fritz said...

Eh........asta-i natura asta-i ciclul vietii nu ai ce-i face! Este scarbos, inspaimantator si oripilant din cand in cand.

molecula said...

mereu mi-au parut malefici pescarusii...
p.s. tin minte acum cativa ani cand citeam Pescarusu lui Cehov ci profu' imi explica ca pescarusii se hranesc cu mortaciuni and ... doar ca sa inteleg denumirea ...n-are legatura stiu :)
p.s. 2. eu vreau poza :D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.