Sunday, September 12, 2010

Eterna si fascinanta Romanie din 133

Dupa ani de zile de luat 133-u' pentru liceu, acum am ajuns sa-l iau pentru a da meditatii si dupa ce am luat ani de zile meditatii in Rahova, acum am ajuns sa dau eu in Colentina. Yeah i know, eu, om crescut la Timpuri noi, la o aruncatura de bat de Unirii, o ard prin cele mai dubioase locuri.
ANYWAY
Joi am luat 133u' spre Mosilor, la a 3a statie urca 2 tiganci la 60 de ani.
Mai jos este atasata imaginea scenei:

Tiganca 1 se aseaza in locul liber de langa mine. Tiganca 2 ramane pe culoar, am vazut eu ca avea un tatuaj d-ala verzui pe mana cu 4 litere da' nu mi-a trecut prin cap ca a ars-o pe la inchisoare un pic la viata ei.
Buun. Pe la a 4a statie simteam ca se uita una la alta si din cand in cand la mine. Cea de langa mine parca nu incuviinta ceva ce ii propunea tiganca 2 de pe culoar.
Atunci, tiganca 2 s-a apropiat gentil de baba de pe culoar si pac! i-a sustras mobilul si l-a aruncat peste mine, intre scaunul meu si al tigancii 1, undeva pe sub boarfe. Sare baba la tiganca 2,apoi peste mine si ia mobilu'. Sar de pe scaun, dar nu inainte sa vad daca telefonu' mai e in buzunar. Iar baba o balacareste pe tiganca 2 si tiganca 2 pe baba pana la Mosilor, unde am coborat si eu.
Tre' sa marturisesc ca toata faza s-a petrecut in 30 de secunde-1 minut. Eram total socata.
Trebuia sa ma prind ca somethin' was fishy with them two.
Sunt cea mai norocoasa fiinta de pe pamant ca nu mi-a furat mie telefonu'.

P.S.: Ador Colentina momentan, tramvaiul nu te zdruncina de te ia naiba ca pe strada mea pana la Tineretului, multe blocuri sunt reabilitate termic si implicit vopsite in culori placute, iar locul pare curat.

2 comments:

AIB said...

Culori placute, zici?

Lyna said...

Comparativ cu blocurile de pe Calea Rahovei, astea sunt un deliciu. Intr-adevar n-am apucat inca sa explorez prea mult si sa observ culorile foarte aiurea.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.