Monday, December 7, 2009

Oh some other stuff

Azi am avut o sclipire de moment si am realizat ca everybody knows Fonzi, acest supermarket din scara mea caruia i-am dedicat multe post-uri.
Ce numar are strada? poftim? Zi domnisoara Fonzi sa stiu unde sa te duc cu masina. Cand spui Fonzi taximetristilor e mai ceva ca Intercontinentalu'.
E cel mai fancy-trancy loc momentan, aparent.
Azi veneam de la liceu. Si cobor in fatza blocului. Si traversez strada. Si cine iesea din Fonzi? Ei ei?
Alex, ala care se crede negru si ca are voce. eeeh ? Frig ca dracu' afara, el in maiou isi arata tatuajele. : >

Next, am fost la Vodafone azi sa semnez niste chestii bla bla si am stat o ora 8-| caci lumea se misca . cu puterea lumiiiiiiniiiiii stinseeeee. Si in acel timp petrecut acolo ghiciti cine a intrat pe usa.
. . . Da, ati ghicit: Adi Minune. :>
Si am incercat sa nu ma holbez ca dobitoaca dar cought a glimpse of himself si mi-a trecut prin minte: hey, Romania e o tara foarte midget-o-fila. I mean, avem pitic porno, heck pana si un pitic care canta manele. Deci e fantastic! N-am nimic cu omu', era foarte politicos and all, dar ideea ma amuza teribil.


Ah si in primavara sunt ceva alegeri ? Ca sa stiu daca o sa ocolesc ditamai cortu' de la Foisor fatat fix in mijlocu' trotuarului pana in primavara pe putin. :|

2 comments:

Spr1nG! said...

Ahahahahahaha =)) Am ras cu lacrimi la postarea asta =))

Bad.Mother.F**er said...

Fonzi .. everyone knows one .. :| am si eu in capatul strazii .. toata lumea a auzit de el :| e like the mother of all shops .. si au nishte bomboane :X

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.