Sunday, May 3, 2009

More thoughts


1.Hm... de ce exista corector de aciditate ? Raspuns: ca sa corecteze aciditatea. 
Nu zau nu prea inteleg de ce este necesar, as vrea sa mi se raspunda serios. 

Cum adica "pot exista urme de ... si ..." Pai daca nu contine cum pot exista urme?? 
Banuiesc ca a mai citit cineva ingredientele de pe ambalaje, voi ati inteles de ce pot exista urme in diferite alimente daca nu contin ingredientele respective? 

2. Stand frumos in tramvai spre si dinspre meditatii analizez oamenii. Ca na... ce sa faca omu'? Se uita cat se uita pe geam, da' se plictiseste de acelasi drum mereu. Anyway, ma uit la oameni si incerc sa imi dau seama cum erau cand erau copii, si ma intreb cum au ajuns asa mari si ursuzi. 
De multe ori reusesc sa mi-i imaginez copii dar transformarea din copii in "oameni mari" nu reusesc niciodata sa mi-o explic total. 
Ma intreb cati dintre cersetorii batrani de pe strada credeau ca o sa ajunga homeless. Mi-i imaginez si pe ei copii. Si acelasi procedeu... 

3. Oh my God... in ziua cu Depeche Mode e ziua blog-ului. 2 anisori face. ;;)  Mda... by the way vinde careva bilete ? :D  Ah si eu peste inca vreo saptamana de acolo ... 18. Ma uit in oglinda si in sfarsit inteleg ce bine e sa fii tanar. No wrinkles. What more can you ask from youth?  

4. Iar am ajuns in mai... ce faceti de rev? Mereu cand ajung la luna asta imi dau seama cat de repede trece timpul.  

5.  Mes nouvelles obsessions : 




incubus Are You In


Enjoy!

4 comments:

Alexandra Ileana Bacalu said...

Un aliment contine urme de un anumit ceva daca in fabrica in care se fabrica se lucreaza cu acele produse pt ca poate intra in contact cu ele.

molecula said...

au o singura linie de productie si cand termina cu un "produs" nu se spala masinaria si uite asa ciocolata cu lapte poate avea urme de alune , ar trebui sa curete masinaria eu una am alergie la anumite chestii macar bine ca la medicamente nu se intampla asa si de medicamente stiu sigur :P

miclowan said...

evita berea cu drojdie
am deja riduri,
:-<

Fritz said...

Sa o luam pe rand:
1. La multi ani! Si la mai mare!
2.Pai scriu ca "pot exista urme de" ca sa nu scrie pe fata ce substante din al"E"a baga in ele.
3. Persoanele alea "batrane" si fara casa pe care ti le poti imagina doar copilasi au trait in vremea comunismului deci: dupa liceu, scoala de ucenici, profesionala etc directia uzina,fabrica,santier si cam atat! Restul vietii de la copilarie pana la ce au ajuns acum este asa sub o perdea neagra.
Parerea mea!

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.