Wednesday, May 27, 2009

Aaah and another thing

Urasc sa mi se spuna cat de praf e generatia mea si ca viata isn't as it used to be. Fuck off... asa se spunea si despre voi. Nu cred ca s-a schimbat cu ceva relatia dintre old people and young people vreodata. 
Zilele trecute am fost la film si niste copilase de 13 ani isi faceau poze cu blitz in timpul filmului langa mine si vorbeau la telefon bineinteles. Asta e proasta crestere si cred ca exista indiferent de varsta so... 
Alcool, tutun si droguri au existat intotdeauna, inexistenta chefului de a invata si asta.
Nu... lumea nu s-a prostit, asa a fost intotdeauna, numai ca nu exista hi5 sa-ti expui organele sexuale sau pagina 5 sau audienta. 
  
Urasc sa mi se spuna cat de praf e generatia mea. Bine ca inca incercati sa schimbati ceva.  

3 comments:

Fritz said...

Praf........nu cred ca este un cuvant tocmai potrivit pentru a descrie situatia.....
De obicei cei ce zic de generatiile noi sunt cei crescuti in comunism, cu cenzura, lipsuri etc (desi unii spun ca nu este adevarat).
Intr-adevar sunt un pic cam "exagerate"generatiile astea noi, dar daca ne gandim un pic astia de cine au fost (sau ma rog asa ar fi trebuit)educati si crescuti ? Adica mai pe intelesul tuturor: ce generatii?

eul liric said...

si tu ce zici mah de a 9-a ? =)

Bad.Mother.F**er said...

Hmm .. genetratiile actuale.. e un termen atat de relativ .. eu sunt cu 5 ani mai mare ca lyna.. si deja vad diferente in gandire, comportament . ( nu ma refer la tine lyna :P ). ma uit cum se imbraca copii ( cls 9 - 10 ) cum se poarta .. am vazut si pusti .. 6-7-8 ani .. doamne .. sunt altceva decat eram noi si decat suntei si voi .. chiar la 5 ani diferenta ..

paote in cenzura lipsuri si altele era mai bine pentru suflet .. acum la 23 ani .. eu nu am cu cine sa merg pe munte .. sa urcam .. trasee .. vama si altele .. lipseste distractia cel putin din jurul meu . Doar sex, droguri, muzica proasta ( pam-pam-pam 2 ore .. dupa care pim-pimpim de 2 ori .. momemnt in care toata sala urla de fericire ) ( WTF a fost asta ???? ). Poate in lipsa multor lucruri .. eram mai aporape unii de altii .. paote nu .. m`am nascut la sfarsitul comunismului .. nu am apucat .. copilaria mea au fost inceputul anilor 90 .. dupa parerea mea .. cea mai marfa perioada .. as fi dorit mai mult ca orice sa fiu acum la varsta si mentalitatea asta .. in anii 90 ..

hai sa nu va plictisesc .. o sa scriu si eu pe blogul meu ;)
( merci lyna pentru ocazia de a ma exprima un pic .. )

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.