Saturday, March 28, 2009

Mai multe la un loc 15

1. Azi am dus o politica de don't care in materie de prins mijloacele de transport in comun si a fost mult mai bine pt starea mea psihica. Voi incerca sa pastrez metoda asta. Sa vedem cat reusesc. :-? 
 
2.Cand am ajuns la meditatii am vazut o dacie veche parcata care avea un ditamai abtibildul cu o tipa desenata... se voia pimp my ride-ish. V-am zis ca in cartierul meu am vazut tot o dacie cu vreo 12-13 cruci care erau lipite de parbriz ? Ah si azi cand asteptam 117-le, o masina avea prins de oglinda ceva din metal sau plastic aurit, un fel de candela cu clopotei, dar nu era religious or stuff. 

3.Mi-am adus aminte sa fotografiez interfonu' de la meditatii : 


Cred ca majoritatea persoanelor pe care le cunosc si stau la bloc se confrunta cu problema asta, tot felu' de curieri care suna la apartamentul lor. Nu cred ca e o coincidenta faptul ca toate persoanele pe care le cunosc au aceasi problema ca mine: sunatul interfonului in disperare degeaba, deci or fi chiar atat de multi postasi sau curieri in Bucurestiul asta?   

4.Am mai scris despre asta dar tot ma frustreaza. Stau intr-un cartier normal. Nu la periferia orasului, nu langa Herastrau, stau in Timpuri Noi.  Majoritatea oamenilor de aici cica sunt educati, au bun simt, sunt civilizati ce mai. Totusi un lucru nu-l pot intelege: de ce toate vacile scutura pe geam cearceafuri, haine, sertare etc. DE CE????? :| Oamenii astia chiar nu se gandesc ca toate chestiile alea cad in capul trecatorilor? :| Cat de handicapat sa fii sa nu-ti dai seama de asta ? :| Si cand le zici ca oamenii de la tara sunt uneori mai civilizati ca ele, o sa creada ca esti impertinent. Ele, niste doamne, nici nu pot fi comparate cu cei de la tara. Scroafe nesimtite...    

5. Un site addictive si o muzica dragalasa. Daca treceti de nivelul 5 aveti respectul meu. 



:D

3 comments:

Vilhelm man said...

Iti doresc o primavara frumoasa!

Alexandra Ileana Bacalu said...

deja devine dubios, Valy!

molecula said...

valy ne doreste la toti o primavara frumoasa, o primavara frumoasa si tie valy !!!!!

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.