Tuesday, May 31, 2011

Isolerad and Smack the Pony

Am fost duminică să văd Isolerad la Elvira Popesco mit den zwei Kolleginnen cu care am câștigat la Chasse au Tresor. Filmu' e suedez, iar acțiunea se petrece tot in Suedia of course. A fost mega ciudat să văd chestiile Ikea-like la locu' lor, să nu pară așa de out of place ca în filmele românești, culmea înainte de film fusesem tot la Ikea. Hmm, filmu' revolves around un student la medicină, mai mult sau mai puțin paranoic cu acte în regulă. A fost pretty creepy pentru că atmosfera a fost mostly foarte seacă. Suedeza asta e o limba tare ciudată, aveam impresia că vorbește ori in engleză, ori în germană că prindeam stuff și fără subtitrare tho' din ce filmulețe cu learn swedish am văzut pe youtube, e clar, suedeza nu e o prioritate.

Pentru că tot sunt în sesiune și sunt stresată și n-am timp, m-am apucat de un serial britanic: "Smack the Pony" care mi se pare GENIAAAAL. Dacă sunteți în aceeași situație apucați-vă de el. ;;)

Friday, May 27, 2011

Oameni buni

Azi am dat numai de oameni buni pe stradă. Bine, era o nebună in 323 azi care vorbea singură, unu' la Universitate care mi-a șoptit ceva pasional la ureche și un nebun la Victoriei, da' în rest a fost extrem de bine.
Vă mulțumesc oameni buni de la Emag că n-ați fost sictiriți că am uitat factura acasă, oameni buni de la Hbo pentru insignele foarte mișto cu Game of Thrones.
Vă mulțumesc oameni buni și mulți de pe stradă care m-ați ghidat încotro aveam nevoie ( credeți-mă, au fost O GROAZĂ).
This has been amazing so far today.

Thursday, May 26, 2011

Floricele si filozofie

Dacă până acum nu ți-a trecut prin cap că ești destul de obișnuit pe toate planurile și n-ai scăpat de crezut în "you're special" ( frază utilă, ce-i drept, în adolescență când depresia era parcă mai crâncenă), facultatea te va face să înțelegi în ce mediocritate te scalzi. În mod sigur.

Monday, May 23, 2011

Thursday, May 19, 2011

Concurs KLM


Tocmai am participat la acest concurs minunat pentru a castiga un bilet dus-intors la Amsterdam. :D

Participati si voi. Tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe link-u' de mai sus si sa va faceti un portret. Bafta!

Kraak & Smaak - Keep Me Home

Nice song to just kick back and not think about the storm that's coming outside and inside my head.
Enjoy!

Tuesday, May 17, 2011

Mai multe la un loc 18

1.Săptămâna trecută am gustat compot de lychees la chinesegarden.ro for the first time in my life. Za rayon de soleil și-a luat înghețată prăjită which was divine!
Să revenim la lychees alea... Sunt niste fructe specifice Chinei, of course. Când le mănânci ai impresia că mesteci carne de pui crudă, însă la cât de bun e gustu' cred că e ușor sa treci peste senzație.

2. M-am apucat de Game of Thrones la insistențele razei de soare mai sus menționate. Love it! E în fiecare luni la 22:00 pe Hbo. După teribila sesiune vreau să citesc si cărțile.

3. Oamenii care actually învață stuff foarte bine și pentru the long run încă mă șochează, adică majoritatea seminaristelor. Aș vrea să am și eu aceastra trăsătură. Seriously.

4. Sper să se dilate cumva timpu' și să am timp să învăt pentru următoarele examene și în același timp sesiunea asta să treacă in a blink.

Bafta people out there care aveti examene care va stau pe cap. Just envision the exams sitting on your head a bit. :))

Monday, May 16, 2011

First birthday of May

Azi se fac 4 ani de cand am acest blog. Cheful de scris pe el a scazut direct proportional cu varsta.

I am sorry dear bloggy.

Tuesday, May 3, 2011

Alcoolu' și aeru'

Probabil că n-o să înțeleg niciodată de ce alcoolu' are diverse efecte asupra mea in funcție de zona în care îl beau.
În București dacă beau mai mult decât trebuie și... când știi că e prea mult?... a doua zi e un coșmar. E momentu' bine cunoscut de toată lumea în care toți promitem: " eu nu mai beau în viața mea". Nu mai spun ca de multe ori ma ia o durere de cap frumoasă pe moment, ce să mai aștepte până a doua zi?

La țară în schimb, în minunata Moldovă, unde apa e ceva de neconceput, lumea bea numai alcool. Prin urmare, și eu. Și nu vin și atât. Mai bagă și bere și o vișinată etc etc. Dacă aș încerca lucrul ăsta la București probabil m-aș bate singură a doua zi, dacă aș mai avea putere. La țară, singurele efecte sunt: voioșia și somnul.
Nu că sunt vreo mare băutoare, i'm actually trying to quit, da' aș vrea să înțeleg de ce mi se întâmplă asta.

Monday, May 2, 2011