Tuesday, December 28, 2010

Social shit

Ok...toata socializarea asta online incepe sa ma sece. Brusc, am o groaza de prieteni comuni cu tot felu' de dubiosi si dubioase. Nu le dau eu add, dar imi dau ei mie.
Frate, ma cunosti?? Ai vorbit vreodata cu mine?
Nu am post-at multe detalii despre mine oricum pe facebook si am mai si restrictionat ca whatever i have posted sa fie vazut doar de amigos.

Bine ca nu mi-am facut naibii si twitter. 8-|

Sunday, December 26, 2010

Music post

Sunt melodii de care pur și simplu nu mă mai satur. Azi voi posta 2 care sunt foarte Christmasy dar pe care le ascult si vara pe cea mai mare caldură cu aceeași plăcere.

First:



and za second:



Mă întreb dacă altcineva mai știa atunci că George Michael se gândea la tipi când cânta melodia asta și nu la tipa across the table.

And another cutie cutie video just found on za internet:

Tuesday, December 21, 2010

Aventuri in mall

Cu ceva timp in urma am fost la Harry Potter 7 in Liberty. Desi filmul era mai dark asa, chestia si mai dark era sunetul apei care cadea pe o tabla in tavan. Efecte speciale, frate!

Ieri, in acelasi Liberty, o ardeam la un ceai cand s-a stins lumina in tot mall-u'. PANICA! STRIGATE! furt la greu. Si un papagal care a fugit de la petshop si care probabil striga in zborul sau triumfator "run for cover, motherfuckeeers!". L-au prins.
Da' macar si-a intins si el aripile si nu s-a accidentat.

Mda. Liberty, mai vezi si tu ce e cu apa aia prin tavan cand ploua si vezi ce faci cu generatoarele alea.:p

Friday, December 17, 2010

Thursday, December 16, 2010

Sleep and points of view

If young me had known that sleep is so important for the human body, i probably would've never skipped the siesta.
Sau sa incep sa plang cand mama m-ar fi pus sa dorm cand eram mica sau sa ma joc cu elasticele de par pe sub patura la gradinita atunci cand educatoarea ne punea sa dormim.
Parca sa ma trezesc la ora 6 doi ani la rand a fost chill, acum cand privesc in retrospectiva.
Mereu am crezut ca somnul este inutil si ca sunt atat de multe lucruri mai bune de facut decat sa dorm, inainte rezonam cu Eliade.
Dar, de cand a inceput facultatea i'm sleep deprived. Nu stiu exact care e cauza. Programul e cam haotic, da' nu pot sa spun ca ma chinui invatand noaptea. Eu, care ma trezeam fara ceas devreme, nu mai pot sa ma trezesc mai devreme de 11 si de vreo cateva ori 13 fara alarma. Si nu! nu e ca si cum as fi venit acasa la 5 dimineata ca sa dorm, de cele mai multe ori adorm pana in ora 12 si tot sunt mega obosita. Imi amintesc o data ca am venit pe la 5 din club sau whatever si la ora 9 m-am trezit plina de energie. M-am culcat totusi la loc pe la 12 ca mi-era rusine ca am dormit asa de putin.

Mda, my holiday resolution is to sleep, sleep and sleep some more.

Wednesday, December 15, 2010

8-|

Note to forgetful self aka Dear Brain,
Thou shalt not do anything ever again without eating first. YUP. EATING!
First and foremost, don't ever drink coffee without eating before. PLEASE PLEASE PLEASE!
*Me don't want no pain any mo'.

Yours faithfully,
The Stomach.

P.S.: I would very much appreciate it if you would give me a break. We had a rough year, don't you think?

Wednesday, December 8, 2010

Small world.

Mereu am avut impresia ca toata lumea din Bucuresti e in Cosbuc. Za him poate sa confirme. Desi e un liceu mic nu exista loc din Romania unde sa nu vad pe cineva care a fost sau e in Cosbuc.
De cand sunt la Limbi Straine, am impresia ca toata lumea care a fost in Cosbuc e la Limbi Straine. Sa incep cu profa cu care am completat inscrierea la facultate care mi-a zis ca si ea a fost in Cosbuc si sa continui cu o groaza de oameni din facultate?
Mergeam azi spre casa dinspre Romana de la facultate. Si pentru ca de la Universitate pana la Cocor am intalnit TOTI nebunii Bucurestiului, la un moment dat o femeie mai in varsta intra in vorba cu mine pe tema asta. Sunt o persoana FOARTE vorbareatza. :P
Si-mi zicea ca-si face griji pentru nepoata ei ca are 19 ani si vine tarziu acasa de unde are treaba, ca vrea sa dea la Regie si ca face pregatiri. Cand mi-a zis ca e a 12a si ca vrea sa dea la facultate am putut sa jur ca o sa spuna ca e in Cosbuc. Si nu, nu am visat. Bunicutza mi-a spus ca nepoata e in Cosbuc.
What were the freakin' odds? Really.

Si next un cantec fooooarte tare. Thanks Mad Men.
Enjoy!