Saturday, November 27, 2010

pink martini - la soledad

Lovely winamp surprise.
Enjoy!

Thursday, November 25, 2010

Jungle in the city

Dupa o saptamana incredibil de obositoare, un somn groaznic din cauza nivelului mare de oboseala, m-am trezit de dimineata. Mi-am facut ceva de mancare ca sa mananc inainte de facultate.
BUN.
Am stat intotdeauna la ultimul etaj. Me and the birds know each other. Vecinii de peste strada hranesc pescarusii de la balcon. Primul meu papagal a venit pe geam.Si, o data, o vrabiutza a intrat in casa speriata.
Stiam ca pescarusii sunt rautaciosi. Stau pe macaraua de alaturi si sunt galagiosi si ma trezesc pe mine vara la 2 noaptea cand stau cu geamu' deschis. De asemenea, cand ratzushtele de pe Dambovita primesc mancare de la trecatori, ah si de la un homeless care le da mancare in fiecare zi, pescarushii le streseaza si le fura mancarea.
Ce mi-a fost dat sa vad azi nu credeam ca o sa vad vreodata.
Scena: acoperisul blocului vecin.
Personaje: Un falnic pescarush, 2 ciori, 1 porumbel.
Pescarushu' tocmai omorase porumbelu' si-l manca in timp ce ciorile asteptau si ele ceva.
La un moment dat pleaca pescarushul, vin mai multe ciori, apoi vin mai multi pescarusi si fug ciorile. O intreaga drama.
Dumnezeule!La un moment dat am vazut cum pescarushu' i-a scos un organ porumbelului ca sa manance. De mentionat: eu in momentul cand vedeam scenele astea incercam sa mananc.

WOW acum mama imi spune ca a vazut si ea scena dar cred ca inainte de mine. Si ceilalti porumbeii au incercat sa-l salveze dar n-au reusit. Si cand pescarusu' a fugit pentru un moment, mama porumbelului or so a stat langa el da' n-avea ce sa-i mai faca. Murise. :-<



Aparent mai am o poza in care pescarushul mananca din porumbel cu pofta. Dar cred ca v-as soca daca as pune-o. Astia mai sadici n-aveti decat sa mi-o cereti daca vreti sa vedeti asa ceva.

Monday, November 22, 2010

Oripilarile de dimineata

Azi la minunata ora de trezire undeva sub 7 dimineata am deschis televizoru'.
Stiri.
Solista Operei Romane, soprana Roxana Briban, s-a sinucis. De ce nu stim ce cred despre asta rudele de gradu' 4 si copiii de pe maidan cu care se juca atunci cand era mica, la fel ca in cazul Madalinei Manole?

Alta stire: protest la sala Dalles cu mame care alapteaza copiii pe scarile din sala. Acestea o sprijina p-alta care si-a alaptat copilu' zilele trecute si organizatorii s-au uitat dubios la ea. OK. Frate, inteleg, alaptatul copilului e cel mai natural gest de pe lumea asta. Foarte bine ca te doare-n pizda daca altii iti vad tzatza in timp ce ii dai de mancare plodului dumitale, dar de ce sa te vada altii cand faci asta? Nu-ti pasa asa un pic de intimitatea ta? Nu, pe bune. Foarte bine ca ai nascut, te crezi superwoman sau ceva mai mult de atat, da'inteleg ca poate ai si tu un drept da'... poti pur si simplu sa te respecti.

Tuesday, November 16, 2010

The Jam-Start!

Lovely song I heard this morning on vh1.
Enjoy!

Tuesday, November 9, 2010

Pantera - Walk

De cand n-am mai ascultat minunatia asta de cantec...
Enjoy!

Monday, November 8, 2010

Tiger Lillies

Am fost aseara la concert la Tiger Lillies with za him. Deci! nu era mod mai potrivit de a incheia acest weekend minunat inceput cu a lovely time spent la munte.( Thank you, Ioana!)
Eu stiam ca omu' ala canta amazing dar ce tari sunt si ceilalti doi membri ai formatiei doar intuiam.
Martyn Jacques - vocals, accordion, piano, guitar, harmonica, ukelele and banjolele.
Adrian Huge (born Adrian Hughes) - drums, percussion and backing vocals.
Adrian Stout - double bass, musical saw, theremin and backing vocals.
Sunt si foarte funny pe scena.
A existat o sesiune de autografe dupa concert si am primit autografe de la ei pe bilete si am vorbit un pic cu Adrian Stout. YEY!
Abia astept sa revina.
Enjoy!

Wednesday, November 3, 2010

Very trippy shit

Am dat de chestia asta in timp ce cautam pe net pronuntzia numerelor in portugheza... HESUS!