Tuesday, August 24, 2010

Tragedie si nimic

Nu inteleg de ce in tara noastra draga toate lucrurile par sa fie intoarse cu susu-n jos.
Trebuia sa se topeasca actually cineva intr-un incediu ca sa se prinda lumea ca in spitale ar cam trebui sa existe senzori de fum si ca hidrantii aia nu sunt functionali, nu exista nici furtunuri, iar extinctoarele sunt expirate.
Poate ar trebui sa moara cineva si intr-o scoala din cauza unui incendiu ca sa se prinda lumea ca da, si acolo trebuie sisteme de alarma impotriva incendiilor.
Imi place ca nu exista deloc viziune, strategie, iar banii sunt folositi total aiurea in orice domeniu.
Propun sa crape careva si din cauza unui cutremur ca sa se prinda lumea ca extrem de multe cladiri si blocuri din acest brav oras ar trebui consolidate si ca birocratia ar trebui simplificata in cazul asta, ca de altfel in toate cazurile, caci ea e cea care incetineste nenumarabile actiuni.
Am uneori impresia ca pentru a ne trezi un pic din ignoranta si nepasare, si-asa pentru scurt timp, trebuie sa moara mereu careva.
Nu pot sa inteleg cum altii reusesc sa se gandeasca la lucrurile astea, care in definitiv sunt banale, si noi nu.

Monday, August 16, 2010

Reclame proaste

1. Cele mai mari minciuni din lumea asta sunt intrupate de catre reclamele pentru epilat. Am incercat mostly everything. "Silk-epil" my ass, "picioare fine ca petalele de trandafir" pe naiba. Baba la frumusete crapa de durere and it's fact, oricat de frumos ar fi impachetata durerea asta. Nu o sa incerc sa ma bag in detalii in legatura cu metodele de epilat.

2. Reclamele la absorbante sunt cretine efectiv. "Cu absorbantele x te vei simti fresh iar iubitu' tau nu se va putea abtine sa nu te adore", no shit. Inteleg ca sunt multe cretine pe pamantu' asta da' totusi.

3. Reclamele la laxative. NU... nu pot sa spuna "cumpara ba boule laxativu' asta ca o sa-ti fie bine", trebuie sa puna oameni sa se strambe in reclama si sa para penibili pentru 20 de lei.

Wednesday, August 4, 2010

Music