Tuesday, June 29, 2010

Evrika

M-am prins si eu in sfarsit de ce toata lumea e innebunita dupa vampiri lately, innebunita like in... obsessed.
Stiti voi cum sex and death sell, well vampirii sunt basically morti si mai au si asa o aliura... senzuala?! NU... n-am fantezii cu vampiri, dar eu nu reprezint toata lumea, deci...
Dupa ce m-am prins de chestia asta am inceput sa inteleg ca daca nu acum cand primim mesaje subliminale cu sex sex death sex death sex sex, cand putea omenirea sa fie innebunita dupa vampiri?

Tuesday, June 22, 2010

Nice reading

Am ajuns aiurea la articolul acesta dar bine am facut.

Here it is.

Later edit: read this too.

Friday, June 18, 2010

Saturday, June 12, 2010

Summer in the city

Aproape ca uitasem cum e sa fierbi in interiorul pielii tale nu de nervi, de caldura.
Uitasem cum e vara in Bucuresti, dar mi-o doream atat de tare dupa iarna asta lungaaaaaa in care pur si simplu nu mai suportam frigul de care nu scapam nicioadata si amorteala proprie care ma innebunea.
Ei bine e inceputul verii si e cald si pipitzele se crizeaza la tv.
Eu nu ii inteleg pe oamenii astia. Frate, inteleg ca e cald, si eu mooor incet de la atata caldura DA' la ce te astepti de la o zona de campie din zona temperat-continentala? Really... amplitiudinea termica mare unde naiba vrei sa existe daca nu aici?
Stiu ca e cald, crap si eu DA' normal ca mai vin mase de aer cald, azi din Sahara, maine din iad. D-aia exista miscara maselor de aer ca sa se miste.
Urasc codurile de caldura, frig, inundatii, ninsoare...

Anyway, azi am avut 2 meditatii de la 9 la 14:30 si intre ele trebuia s-o ard prin soare pe la 12. A fost minunat, pe langa faptul ca ma topeam si curgeau particulele eului mai simteam si cimentul moale.

Orasul pare parasit. Daca vezi vreo creatura umana pe strazi e pentru ca e ratacita, nu stie nici ea unde vrea sa ajunga. Restu' se topesc in casa.


Enjoy summer! In doua saptamani am bacul. :D

Saturday, June 5, 2010

Arizona Dream

Ok... deci dupa o zi in care m-am stresat cu geografia si mai ales cu istoria mi-am bagat picioarele in sentimentul de vinovatie ca nu invat pentru bac si mi-am luat Arizona Dream.
Am ochit filmu' imediat dupa concertul Goran Bregovic pentru ca el a compus coloana sonora. De ce m-am decis sa-l vad?
Ei bine, filmul e regizat de Emir Kusturica, nashu' de cununie a lu' Bregovic; actoru' principal e Johnny Depp. Nuf sed!
Tocmai l-am terminat de vazut si inca sunt amazed. Actiunea e surreal. Ori scenaristul a fumat ceva cand a scris scenariul, ori am mancat eu ciuperci dubioase din padure. Chiar m-am gandit de cateva ori daca nu e dieta mea de vina pentru cat de crazy e filmul.
E facut in '93 pe vremea cand oamenii inca mai faceau filme de 2 ore.
E... fuckin' unbelievable! Actorii joaca fantastic si nu ma pot hotari daca Johnny Depp e mai bun acum sau cand era mai tanar.
Stiu ca am redescoperit focul acum cu filmul asta, dupa 17 ani il vad si eu da'... daca nu ati apucat sa-l vedeti nu mai stati pe ganduri.
Nu stiu daca sunt fana a genului, parca nu ca Fear and Loathing in Las Vegas nu m-a impresionat asa de mult, nici nu mai tin minte daca l-am terminat de vazut,da'filmu' asta te prinde!
Il ador.
ENJOY!


Asculta mai multe audio Muzica

Thursday, June 3, 2010

A prom assessment

Well, uite ca am avut si balul de absolvire a liceului aseara.
La Marriott, te rog. Ah am aflat de unde isi iau fetele genti Louis Vuitton, din Marriott... pfff exista reprezentanta exact in hotel, langa intrare.

Where should i start from? Where should i start from? :-?
Ah... s-o luam cu inceputu':
Am ajuns pe la 21 fara ceva, adusa de za him. So thank you dearest!
Muzica a fost so-so, mancarea nici atat, organizarea cam aiurea (Asta e strict punctu' meu de vedere, calmati-va). Deci banii dati claaaar n-au meritat din punctu' asta de vedere, dar a fost sooo fun sa imi vad toata generatia din liceu si profii in alta postura.
Ce a fost uimitor e ca nu m-am rostogolit pe scari cu tocuri cu tot. Mi-am vazut colegii in costuuuum si colegele toate mega-aranjate. Can't wait for za pictures. Silviu take the hint! :))
Pe la 3-4 cred ca m-am descaltat si am decis sa imi las piciorushele sa zburde pe ritmuri muzicale fara tocuri si barete.
Ca la orice bal: profi si colegi ametititi si foarte ametiti... hilarious!
Nu s-a plans la greu which is amazing.
Per total was fun.
Am ajuns pe la 5:30 acasa adusa de o colega. Thanks, Ioana!

Enjoy!
Asculta mai multe audio Muzica

Wednesday, June 2, 2010

Mai multe la un loc 16

1.Abia acum am realizat de cate ori folosesc litera "v" in vorbire. Credeam ca e pretty obscura. Cum am realizat? Simplu, nu mai am tasta "v" la laptop si scriu litera "v" apasand pe o pernitza verde.

2.Nu credeam ca folosesc liftu' asa des intr-o zi. Cum mi-am dat seama? Pai acum vreo saptamana si ceva, intr-o minunata luni,bineinteles, am decis ca nu fac miscare deloooooc si ca macar sa urc scarile cum am spus si aici. Urc scarile de vreo 2-3 ori pe zi in medie. Stau la 8. :D

3. Azi am vazut ceva sublim. Pe Bulevardul Unirii, pe spatiul verde, erau 5 muncitori, 4 barbati si o femeie. Doi dintre ei contemplau.Altii doi tineau o sapa in mana, faceau reclama la actiunea de a sapa, probabil. Femeia sapa niste flori care nu aveau nimic rau, dar trebuiau schimbate... ca evident cineva sa se imbogateasca din schimbatu' florilor, a ierbii lunar. You know za drill. 8-|