Wednesday, April 29, 2009

A little bit more frustration

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/79043/8217-Continentul-de-plastic-8217-al-8-lea-continent.html 

Yey ... Atlantida a revenit. 

Daca ati avut amarata rabdare sa cititi articolul de mai sus vreau sa va mai fac cunoscut faptul ca suprafatza Afghanistanului si a Somaliei e de vreo 3 ori mai mare decat a Romaniei. 

Realizati de 3 ori Romania  pe apa sub forma a muuuuuuuuuuuulte tone de deseuri plutitoare ? 
Va puteti inchipui? 
M-am saturat sa accept parerile altora si sa le respect. M-am saturat sa vad oamenii pur si simplu nerecicland din principiu... pai de ce sa reciclam... ne e prea bine oricum. 
M-AM SATURAT. M-AM SATURAT. M-AM SATURAT.M-AM SATURAT.M-AM SATURAT. 

"Oricum o sa murim." Am o rugaminte: sinucide-te acum! 

OAMENI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI PROSTI. 

M-am saturat de atata ignoranta.  

Sincer nu-mi pasa cati dintre voi o sa-mi spuneti ca sunt eu aia ignoranta si retardata ca nu respect parerile altora. NU-MI PASA. N-am de gand sa accept alta parere din punctul asta de vedere. Stiu ca am dreptate indiferent de cate parti mai grave o sa-mi insirati.  

:D 

Monday, April 27, 2009

Evolution

About one year ago i stopped understanding why people believe they look better with make-up. 

Mda... pai machiaju' e bun la ascuns defecte si... ascuns defecte... si ... care oricum sunt in imaginatia noastra, ah sau la accentuarea lor. 
Am evoluat.
 Inseamna ca putem sa dam cu putina pudra si putin fard si sa aratam extraordinar. 
... Riiiight.
Stau asa si ma uit in juru' meu si muuuuuuulte tipe machiate arata ca naiba pt ca si-asa nu stiu sa aplice machiaju' ala. Deci you're telling me you look better with make-up... :-? 
In opinia mea machiaju' reuseste doar sa minta atunci cand e aplicat cum trebuie( si cazurile cand se intampla asta sunt atat de mici), deci nu e vorba de nicio o evolutie oricat de dese ar reusi un rimmel sa iti faca genele sa arate sau pline buzele. 
Evolutie inseamna sa iti accepti defectele si sa traiesti cu ele. Sa fii sincera cu tine. 
Heck knows if i evolved or not dar ideea sa-mi dau cu niste chimicale pe fatza imi produce repulsie  din ce in ce mai mult. 

P.S.: Saptamana trecuta am vazut la universitate o tipa cu vreun 1 an sau 2 mai tanara ca mine si am crezut ca vine de la un carnaval. Insa, dupa vreo 5 secunde m-am prins... Fata nu stia sa se dea cu fard de obraz in limitele bunului simt. :D Si nu... nu era pitzipoanca haladita care sa aiba o scuza prin natura ei. 
 

Partizan - Fata mea

Sunt multe lucruri pe care atunci cand eram mai tanara nu le intelegeam sau pur si simplu mi-erau indiferente si care acum imi plac la nebunie.

This is one of them: 
 


Enjoy! 

Friday, April 24, 2009

Sublimul

Check the poll. 

Monday, April 20, 2009

Back in business

1.Arrived from za tara, dar nu asta e motivul pt care n-am mai postat ceva demult. 

La tara am fost iarasi stresatorul profesional de animale. Pot sa fac motanu' ala sa toarca da' tot ma uraste. Nici cu gasca aia cu boboci nu m-am inteles prea bine. De iepuri nu mai spun... stresez fiecare generatie. This year am avut ocazia sa vad the cutest thing ever ever and ever: pui de iepuras mici mici, cred ca aveau o saptamana si ceva. N-am putut sa-i ating spre regretul meu profund caci za mighty mother le-ar fi aplicat o moarte rapida daca faceam asta. Crazy rabbit. :| Ah si am aflat ca iepuroaicele fac un fel de cuib pt pui ca sa le tina cald. Stiu ca am redescoperit roata dar zau de stiam ca asa fac.  Mda incercam sa incarc si o poza avec les petits lapins dar aparent blogger-u' n-are chef. 

2.Am avut fashion la tv si am putut sa ascult Kings of Leon.  (  zahlreich :X ) 

3.Nu gasesc explicatie pt ce oamenii au nevoie de evenimente pt a face diverse activitati cand ar putea sa traiasca fantastic in fiecare secunda.  Nu pot intelege efectiv. 

4.Am mai vazut si niste operatii estetice printre degete si nu cred ca o sa-mi fac asa ceva ever.  
Mi-era mie frica de bisturdiu cand am vazut si furtunuri si pompe am cedat nervos.  

5. Ah si toate televiziunile innebunisera cu Pastele. :| Parca anu' asta il descoperisera. Cand am vauzt imagini de prin tarile sfinte cu datul luminii am ramas socata. Aia se calcau in picioare mai rau ca noi cu lumina sfanta. :|  
OK... Paste... comemorarea lui Iisus Hristos... ok call it whatever, e o sarbatoare, SARBATOARE. Deci nu stres, nu nimic, pace, calm. Moment de bucurie, bunatate etc etc. E la fel in fiecare an, aceleasi traditii. Nu e nevoie sa-mi spui breaking news si sa-mi arati cum se calca lumea in picioare cand ar trebui sa fie cuvioasa. Nu e nevoie de breaking news in primu' rand. E Pastele frate. Oamenii astia n-au gasit ceva mai interesant cu care sa faca audienta decat Pastele :|... Rusine... profesionalistii lu' peste. 
 
That's it. 

Friday, April 10, 2009

Suie Paparude - Cea mai buna zi

Melodia este foarte \ : d / iar clipul imi place la nebunie. 

Listen listen !!


Wednesday, April 8, 2009

More music

Mihaela Mihai - De-ai fi tu salcie la mal 
 
Am gasit-o din greseala pe youtube, and i'm like wow. 
Enjoy 


Hai frate... HAI!

Cred ca acum 4 minute am avut cea mai dubioasa conversatie like ever. 
It all started when voiam sa probez niste haine si chiar speram sa nu sune nimeni la usa, interfon. 
Cred ca 10 secunde mai tarziu suna cineva la interfon. 
Eu:Da? 
Interlocutor( pe o voce peaceful) :  Buna ziua, am vrea sa ne deschideti si sa urcam sa va dam o invitatie. 
Eu: Invitatie la ce? 
Interlocutor: La comemorarea lui Iisus Hristos. 
Eu: :| ( to me:  is anyone fucking kidding me? :|:| really! ) 
Interlocutor: I-am spus tatalui dumneavoastra. 
Eu: Nu... nu mi-a spus. ( cunoscandu-mi familia si pe mine why the fuck would have he told me? ) 
Interlocutor: Putem urca? 
Eu: Hm... nu prea cred in asta (comemorarea lui Iisus Hristos wtf?!)... hmmmm
Interlocutor: Ah atunci putem urca sa impartim pliante vecinilor? 
Eu: SURE :d ( to me:  feel free sa-i stresati si pe ei ca m-am saturat sa ma sunati pe mine la interfon MEREU!) 

P.S.: eu la interfon am doar optiunea sa deschid usa daca vreau sa end the meaningful discussion over the interphone, deci it was half my fault ca vecinii mei au fost stresati in urmatoarele minute. ;;) 

Hm... It's like Jesus Christ e mai popular ca a rock star :|... comemorare ffssssssss 
Isn't Easter enough? :| 

Nu ma omor dupa sarbatori. Cred ca atunci cand eram mica imi placeau doar ca era vacanta si primeam cadouri. Mancarea nu-mi place si ai mei mereu se certau deci yey holiday spirit.  Acum viziunile mele asupra sarbatorilor de genu' sunt si my fucked up. Deci auzi comemorare... :|



Thursday, April 2, 2009

Cocosi si luminite

Well, daca nu v-am spus destule, hai sa va mai zic ceva despre strada mea. 

Peste strada, in blocul vecin, exista un apartament cu calculatoare aprinse non-stop si 2 tipi. Dupa ce au oprit instalatiile de Craciun acum vreo luna sau 2 :-?, ieri le-au pornit din nou si nici macar nu era noapte. :-? Trilulilu.  Inca mai sunt aprinse. :D 

Cred ca se poarta cocosii in balcon pe strada mea. Il tin minte p-ala care canta cucurigu de fiecare data cand treceam pe langa balconu' lui cand eram in generala but what the hell, acum am alti 2 vecini de strada care au cocosi in balcon. 
Mai inteleg treaba cu porcu' de apartament si mi se pare chiar dragalasa. ;;)  Probabil daca n-as trai in Romania si n-ar costa asa de mult si as putea decide cu ce animal as imparti cocina mi-as lua si eu un domn purcel. Intre timp inca mai sper la o doamna matza. Aaaanyway, care-i shmenu' cu za cocos, doar nu-l taie sa-l puna in ciorba ce naiba. :| Ca ceas desteptator BIO :)) e totusi cam far-fetched si asta.  De ce ar tine cineva un cocos pe balcon in Bucuresti... de ce ar tine mai multi oameni cocosi in balcon pe strada mea? 

Varaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.