Friday, December 28, 2007

O leapsa

;;) Am primit o leapsa de la Paula Ionescu .

Un test de personalitate somethin' , so here it's my result :

Your profile :





You are 50 % extrovert and 49 % introvert.

Independently of any order of importance :
You are creative, you always have new ideas, and your inspiration comes from the inside.
You are also strong-willed and active, your actions are determined by your own will, by the goals you settled for yourself, and by your need to act and to move forward.
Finely you are charismatic and good in communication, you know how to attract and manage people.



Dau leapsa mai departe cui vrea : http://www.testcolor.com/personalitytest/

Wednesday, December 26, 2007

Electrica si Craciunul

Vara aceasta auzeam la tv ca unii oameni n-au curent din cauza "suprasolicitarii" ca si-au luat toti aparate de aer conditionat , asa cum afirmau cei de la Electrica .
Astazi aud la tv ( :| pe acelasi post Antena 3 ) ca iar reteaua este suprasolicitata de la beculete . :|

Daca vad ca reteaua asta nu mai e buna ca in ultima 100 de ani populatia s-a marit , au aparut alte necesitati , de ce nu o schimba cineva ?

8-| ...


Ah si oamenii care ajung la Urgente din cauza mancatului peste masura :
Frate !! :| Esti tampit ? :| De ce nu mananci bine tot anu' si nu mananci ca porcu' de Craciun ?

Ce ar trebui sa inteleaga un om din alta tara despre Romania ? Ca romanul moare de foame tot anu' si de Craciun baga in el pana ajunge la spital ?

Sunday, December 23, 2007

Prea multe E-uri

A mai simtit careva ca sunt preaaa multe E-uri in orice ?

Hai in magazin si luam orice produs de acolo , ne uitam pe ambalaj la Ingredients gasesti 20 de mii de tipuri diferite de E-uri :| .
Pe mine ma deprima pur si simplu . Daca sunt rele de ce nu se trezeste unu' sa le interzica ? 8-| Da am auzit si eu de influenta unora si de profitu' altora , ho nu sariti ! .

Si daca imi mai zice careva ca e posibil sa mananci fara E-uri sa ma uimeasca . 8-|


"Şi cat de multe E-uri avem astăzi in noi
ce frumoasă-i viaţa-n supermarket, in zori, noi doi..."
Dance Trauma - E-uri

Ce vrei sa fii cand vei fi mare ? Intelectual .

De cand a fi intelectual reprezinta o meserie ? :|

Intrebare: Nenea , nenea ce esti ?
Raspuns: Intelectual .
Intrebare: Si se castiga bine ?


Aparent da :|

Parca a fi intelectual reprezenta o calitate a omului nu o meserie :| .

Adica , intelectualul parca era o persoana care mergea la teatru , opera , citea o carte once in a while . :| Am ramas in urma :| , acum e meserie .


Ce lume :| .

Saturday, December 22, 2007

Decembrie si inceput de vacanta

E vacanta :| . Nu credeam ca mai ajung sa spun cuvantul vacanta si sa mai fie vacanta vreodata . Dar , e vacanta :| .

Ca in fiecare sambata m-am dus la meditatii la germana . Normal ca am intarziat ( oops ! sooorry) .
Dupa ce am iesit de la meditatii , un tramvai 32 gol a trecut prin fata mea , sentimentu' a fost de deja-vu . Am mai inghetat vreo 2-3 minute in statie si a venit un 32 plin . Am reusit sa ma strecor printre tipi dubiosi si am ajuns intr-un colt . Si-acolo am stat ! . Cersetoarele care canta colinde in 32 au aparut si de data aceasta . :| Zici ca se ineaca atunci cand canta :| . Am observat ca e de ajuns ca pe vreo tuta s-o trasneasca milostenia si repede se trezesc 2 tipi cu 5 mii de lei pe undeva prin buzunar sa dea si ei , ca nah ... nu-s mai prejos .

Cand am coborat la Unirii la metrou am ramas socata se auzeau colinde din difuzoare .
Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells swing and jingle bells ring
\:D/

Daca tot exista difuzoare la metrou de ce nu le folosim si in alta perioada a anului ? Pe mine m-au scos din sictir colindele alea si ma gandesc daca ar pune cineva muzica la metrou mereu cred ca atmosfera ar fi mai destinsa . Nu zic sa puna muzica mea preferata sau muzica altuia . Dar, nu stiu muzica simfonica , ambientala , jazz parca poate fi inghitita de mai multi . Nu zic sa puna cine stie ce melodii melancolice si foarte complexe dar parca ar acoperi si maneaua din zecile de telefoane si ar mai binedispune pe cineva , pe mai multi . Si ganditi-va ca ar mai culturaliza populatia ;;) . Mi-se pare o idee draguta sa avem muzica mereu la metrou . Frate , nu vreau Rihanna sau Timbaland :| ca d-astea sunt culturalizata in RATB destul . Sa nu ma intelegeti gresit , vreau muzica neutra .

Cand am ajuns la Timpuri Noi , am auzit Jackson 5 :| cantand o melodie despre Craciun . Mi s-a parut genial . Chiar cred ca ar trebui sa puna cineva muzica la metrou si in afara perioadei Craciunului .

E vacanta :| . Tot nu stiu ce fac de Rev .

E vacanta ....

Friday, December 21, 2007

Vecinii mei ... salbatici !

Retardatii dracu' ... unde v-ati nascut? in pestera ??

Va prezint oamenii cavernei :> . Locuiesc sub apartamentul meu , da in apartamentul ala dubios in care vin numai oameni cam sariti de pe fix si care stau putin .

Vecinii de acum au mai multe defecte . Unul dintre ele este acela ca dupa ora 10 seara televizorul e dat la maxim . Ok, sa zicem ca mai am si eu winamp-u' cateodata ...:-"

Insa , anul acesta la ora 4 dimineata aveau televizoru' dat la maxim pe stiri . In secunda cand m-am trezit si m-am uitat la ceas eram in stare de denial :))

Aseara , ca in orice alta seara , aveau televizoru' dat tare ... Si nu era 10-11 ... Era 1 si ceva :|

Sa inteleg ca vecinilor mei le scade din intensitate simtul auzului dupa ora 10 seara sau ce ?

Pana atunci ... ear plugs for me 8-| .

Da stiu ca nu-s obligata sa ma obisnuiesc cu nimic din ce n-am chef dar nu mai are rost . Retardatii astia pur si simplu sunt salbatici .

E vina mea ca stau la bloc stiu :( .

Frig si trafic

Well ... pt ca fanii cer sa scriu :| ( In ce lume bolnava traim daca mi-se cere constant de catre cineva din lista, asa pe sarite , sa mai scriu pe blog ? :| Nici n-am talent oameni ! Daca vreti talent uitati-va la "Alea Alea " )


Hm azi am constat ca de 3 zile incoace ( gura nu-mi mai tace ) merg ultimele 3 statii dupa ce vin de la liceu pe jos si mereu calc in aceasi balta :| , mereu semaforul de la Bulevardu' Unirii e stricat si Politia Rutiera are grija de noi sa fluidizeze traficul si sa reusim sa trecem si noi strada aia ca oamenii nu ca animalele ... NOT .

Am avut ocazia sa vad ca prostia romaneasca e la fel de mare indiferent de perioada anului ( Fiti mai buni ca-s Sarbatorile ... my ass :| asta nu e scuza ca prostia sa creasca sau sa continue ) .

Acum 2 zile stateam in statie la 133 si , deodata, aud in spate chestii care aterizeaza pe pamant . Ma uit eu si ceilalti 5 oameni care mai stateau in statie si vedem noi o cucoana de la etaju' 5 care rasturna un sertar pe geam :| . In seara asta ieseam eu cu o prietena din scara blocului si in fata noastra aterizeaza o tigara aprinsa , fumata pe jumatate . Cred ca persoana care a aruncat tigara pe geam e aceasi care a aruncat solzi de peste acum cativa ani si mi-au cazut mie in cap :| .

Prin septembrie cred am vazut la etajul 1 intr-un bloc o baba grasa care il obliga pe fi-su' sau pe nepotu'-su' sa stearga geamurile pe afara ... Copilu' ala facea escalada cu o galeata in mana fara sa fie legat cu ceva , etaju' 1 da' totusi .


Aceasi oameni nespalati in 133 , zilele trecute chiar am fost gazati :| Mirosea a gaz , n-am mai rezistat am luat-o dracu' pe jos . Ba chiar o babuta mi-a zis sa ma tin de ea ca iar fusesem prinsa la usa de la mijloc unde n-ai de ce sa te tie . Si insista sa ma tin mai bine de ea :)) ... a fost sweet .

Ah si nu mai zic de gheata aia de pe trotuare 8-|. Sper sa nu-mi rup gatu' nici anu' asta ... si nici voi.
Nu-mi pot da seama cum ar putea traficul din Bucuresti sa fie mai normal ... Nu mai am speranta :| .

Si m-am saturat si de accidentu' lu' Orban ca jumate din tara asta ... He's the new Elodia :)) ( ca sa-l parafrazez pe Badea ) .


In ce lume traim ...

Sunday, December 16, 2007

Rezumatul ultimului an

Azi am primit o oarecare provocare de la o prietena . Sa scriu pe blog ce s-a intamplat , ce s-a schimbat de pe 16 decembrie anul trecut si pana azi , 16 decembrie 2007 .

Hmm... tough one .
Totusi, cred ca gasesc cateva lucruri diferite :

1. Mi-a murit papagalu' :( ... culmea l-am visat aseara si nu mai era just an ordinary parrot it was somehow a spiritual guide , a friend that was giving me pieces of advice . I know it sounds weird :P

2. Nu mai sunt boboaca :)) ... Clasa 10 acum :> .

3. Inevitabil mi-am schimbat gandirea asupra multor lucruri like every other person .

4. M-am vopsit/tuns de cateva zeci de ori ;;)

5. Am fumat o narghilea ca sa nu mor proasta , sa nu zic ca n-am incercat .

6. M-am apucat de germana .

7. Am mai citit vreo cateva carti .

8. Am mai descoperit cate un defect si cate o calitate de a mea . Am o parere mai buna despre mine ;;) . ( Narcissistic girl over here ! )

9. Am concluzionat ca soarta e un lucru incredibil de ironic si-i place sa faca mishto de mine de fiecare data cand are ocazia .

10. Am invatat ca fericirea vine fara s-o cauti . Nu mi-am mai dorit ceva neaparat si am primit fara sa vreau tot ce-mi doream inainte , ba chiar mai bine :| . Soarta kicks ass uneori .


P.S.: Dau leapsa lui Andu si lui Miclowan .

Wednesday, December 12, 2007

Metallica - petitie :D hai in Romania



What is friendship really about ?

Ce este prietenia defapt ?

PRIETENÍE,
prietenii, s.f. Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de ataşament reciproc care leagă două persoane; legătură care se stabileşte între persoane, pe baza acestor sentimente; amiciţie, prieteşug. ♦ Atitudine plină de bunăvoinţă, prietenoasă faţă de cineva. ♦ Legătură între grupuri sociale, între popoare, între ţări bazată pe aspiraţii, năzuinţe, interese comune .

Explicatie este de pe dexonline.ro

Totusi , ce-i face pe oameni sa ramana prieteni , sa vrea sa fie prieteni in continuare cu persoane care nu sunt "prietenii ideali" ? They're just imperfect friends .

Ma intreb ce ii tine pe unii oameni legati de mine in continuare desi n-am cine stie ce calitati , nu ma aflu pe lista de "PEOPLE WITH WHO YOU'VE JUST GOT TO BE FRIENDS WITH " .


Alta enigma ...

P.S.: Nu fac vraji ca sa sucesc mintile oamenilor pt a avea mai multi prieteni . :))

Saturday, December 8, 2007

Agende

De cand ma stiu mereu mi-am dorit agende .
Si agende am primit . Dar .... ce sa fac cu atatea agende ?
Nu mai scriu jurnale din a 4-a si numerele de telefon le scriu direct in agenda din telefon .
Am agende , carnetele , dar ... ce sa fac cu ele ? :|

Bonetele sunt IN 2

S-a dus vremea bonetelor cu imprimeu de leopard :( ... Ladies throw them and buy new ones !
Azi in 123 am vazut o boneta seeexy ! Avea imprimeu de dalmatian :X ...

Bonetele cu imprimeu de dalmatian are the new bonete cu imprimeu de leopard !

Alta sambata ...

Din cauza faptului ca m-am culcat la 12 si ceva si trebuia sa ma trezesc la 6:30 si mai sunt si racita 8-| am dormit cam ca dracu . Pe la 5 si un sfert ma trezesc si beau apa parca . Ma culc inapoi si ora care a urmat a fost divina :X Am visat ca faceam cumparaturile haine make-up :XXXXXXX de toate cat de ieftine posibil . :XXXX Si acum ma binedispune visu' :-" .
Cred ca dupa ce m-am trezit m-am dus pana in bucatarie sa-mi pregatesc ceva de mancare cand am deschis geamu' si m-am uitat afara .Era sa cad din picioare :| . Ce ceata frate !
Pornesc eu spre Timpuri Noi si pe la pod cred ca o idioata m-a tras de ciufu' de la caciula . Ce oameni complexati 8-| .
Ajung eu in metrou : aceasi oameni sictiriti .
Ies : frig . Iau 32-u' oameni sictiriti . Si un alt om care vindea tot felu' de pixuri , servetele ,agrafe rulete. Nu cred ca avea leucoplast .
Meditatii .
Ies de la meditatii , ma urc in 32 : o tipa cu servetele si 2 puradei cersetori . Tipa cu servetele comenta la puradei "Hai dispari ! parintii stau acasa si-i trimit p-astia la cerseala " Pe geam l-am vauzt si pe copilu' de 10 ani de pe tramvaiu' 23 cu tonele de servetele si leucoplast dupa el ... the kid really breaks my heart :( .
La Unirii nu s-a intamplat nimic cred . Insa , in 123 o femeie isi freca geanta de mine :| .
Apoi am fost in Mall sa ma pregatesc spiritual cu cadourile de Craciun si cam atat ...
Trebuie s-o mentionez pe tipa de la un magazin de accesorii care a fost tare draguta si m-a lasat asa cu datorie 2 mii .
Doamne ma oftic ca sunt gemeni uneori 8-| .Banii nu ma iubesc , niciodata nu raman cu mine . :-"

Friday, December 7, 2007

A loong day

Totu' a inceput pe la 9 . M-am imbracat si m-am dus la posta . Acolo o tipa tare dragutza de la ghiseu chiar glumea cu mine . Exista si oameni d-astia draguti in Romania .
Cand am iesit de la posta voiam sa trec strada si stateam la semafor si a dracu' un bou s-a dus special in balta de langa trotuar ca sa ma stropeasca . Multi frustrati mai sunt pe lumea asta .
Trec eu strada aia , mai trec una , si la a 3-a trecere de pietoni ( a dracu intersectie ) era un caine langa mine . Eu il credeam sinucigas cand colo mi-a dovdedit ca are un simt orientativ mai bun cu mine ... Eram amandoi la trecerea de pietoni dar el a avut intuitia mai buna asa ca a ajuns pe partea cealalta inaintea mea .
Ma urc in tramvai unde am descoperit ca am al 14-lea simt de a recunoaste controlorii . O tipa dubioasa se indreapta spre mine , trece si se intoarce si-mi cere abonamentul i-l dau si that was it .
Cobor din tramvai si-mi vad profa de muzica din generala care m-a traumatizat cu ale ei cantece de clasa a 2-a si cu Gaudeamus Igitur .
Ajung eu la statia de 133 de la Bulevardu' Unirii unde stau eu ce stau si din mersul unei masini ricoseaza pietricele in mine . Is it even normal ?
In 133 soferu' asculta Magic FM ... teic mai bref aueeeeeeeeeeeei ( take my breath away - berlin .. top gun alea alea tom cruise )
Ajung la liceu totu' bine . Plec la Opera :X
Bine , troleu' cred ca 69 era :> ... sau 90 ... Anyway !
Vreo 4-5 statii un om dubios vorbea la telefon destul de tare " uite prostu' cum vrea sa invete latina si asta sta la calculator ... daca-ti spun ca basescu presedintele statului s-a jurat ca in Romania nu sunt ascultate telefoanele " Trist e ca omu' chiar credea asta :( .

La Opera :X divin . "Barbierul din Sevillia". Solistu' debuta si :> tinerel frumusel :-" .Si a cantat o arie pe care n-o canta nimeni pt ca e foarte grea . Dar , el a cantat-o :XXX lovely ... Nu degeaba era elevul Marianei Nicolesco :)) ..

Si am ajuns acasa la 10 si un sfert ? Da :)) .

Si maine 6:30 :> trezirea ...

Au revoir !

Thursday, December 6, 2007

Sa presupunem sau nu ?

I mean trebuie sa ne formam o parere despre oamenii din jurul nostru. Chiar daca nu e mereu corecta avem nevoie sa ne facem o parere despre ce gandesc anumite persoane din jurul nostru. Cam intotdeauna dam cu presupusu' si de multe ori nu prea e in totalitate corecta parerea facuta ...

Ce rost mai are sa presupunem daca si-asa nu e corecta presupunerea?

Triunghiul Bermudelor reloaded sau wtf ?

Un post despre 133 .

Majoritatea masinilor de 133 sunt blocate la statia "BUZESTI" sau statia "FLUVIULUI" ...
De ce ?
Oare in zonele alea sunt frecvente de energie diferite sau ce draqu ? absolut toate sunt blocate la statiile alea :| .


P.S.: Daca stie cineva raspunsul sa nu ezite sa mi-l spuna :)) ... E pt linistea mea sufleteasca .

Monday, December 3, 2007

Mai multe la un loc . 3

Azi am reusit sa inving nesimtenia vecinei de la 2 ... tot cu nesimtenie . Venea ea si freca de interfon cardul si eu ieseam din lift . Cu privirea ei de femeie superioara oricarui lucru de pe lumea asta incerca sa intre in scara . Eu , incercam sa ies ... Pt 3 secunde am avut eye-contact , eu am iesit din scara fara sa-i zic "buna ziua!" , fara sa-i tin usa sau sa-i zambesc , abia m-am uitat la ea . ( m-am simtit atat de bine ) Nu stiu daca a prins usa sau s-a trantit , dar privind-o si purtandu-ma cu aceasi nesimtire a fost mirific :X .

La liceu :> ... Nu stiu cum am intrat in vorba cu o femeie de serviciu , insa , aceasta a ajuns sa-mi spuna sa nu ma marit vreodata. Mi-a spus ca are osteoporoza si ca-i mai bine la mama acasa .

Hm ... Ca nu se putea fara 133 ... Cred ca tre sa-l fac faimos pe omul de la Sircom Security ( parca asa e ) care in fiecare luni e in acelasi 133 cu mine si sta in acelasi loc si are pe fata mereu oboseala .

;;) .. That's all folks ...

Saturday, December 1, 2007

Inceput de 1 Decembrie

"Initial asteptam niste prieteni" ... Initial ma apucasem de tema la engleza : formal letters :> tempting ? :>

Realizez ca trebuie sa fac categorie speciala de post-uri , ceva gen : "Post-ul de sambata " pt ca in fiecare sambata mi-se intampla ceva in RATB .

Veneam de la meditatii germana as usual . Mare lucru de spus inainte de meditatii nu prea este decat ca eram sa-mi rup gatu' de vreo 2 ori cu poleiu' de pe strada . Asa , veneam de la meditatii am inghetat 2 minute pt ca aceasta este media de venire a unui tramvai 32 ( pt lucrul asta il iubesc pe Vanghelie ) , totusi , sunt mereu pline :| ( cati oameni pot sa traiasca in Rahova ??) ; gata !
Urc eu in 32 , evident , aglomerat . Nu se intampla nimic interesant primele 2-3 statii .
Apoi, in plictiseala si sictiru' oamenilor din tramvai , se aude dramatic "... pleosc! baga-mi-as p... in m..tii m.-tii de mos alcoolic ."
Si tipu' vine spre fata , injurand pe tot neamu' .
"Ma duc la Biserica sa va blestem pe toti !"
"Fiti fericiti ca-i 1 Decembrie .Sunteti romani. Beti ! "
"Baga-mi-as p... in ei de banditi ! Tot au vandut , parcuri , case in m...lor ! Sa-mi bag p... in Vanghelie , Videanu ! "

Si cam asa a tinut-o pana la Unirii , unde a comentat ceva si de bradu' ala ( iar suntem ipocriti , ne rupem in figuri cu tot felu' de tampenii cand noi n-avem lucruri banale gen : SEMAFOARE BUNE ) .
Peste 5 m ii spune unei cucoane care era cu copilul sa fie fericita :)) ca are brad .
Peste 10m ii cere unei femei sictirite pe viata ( cred ca era in doliu ) o tigara . Aia "Pleaca bah de-aici!"
Peste exact 2 m , o florareasa "Toti sunt sl..."


Trecem peste , ajung la cainii de la Timpuri Noi . Era sa mor de 2 ori de inima din cauza acestor caini azi : o data la venire si o data la plecare . Au gasca ! Banda!

Simtiti-va romani europeni ! :> .

Unde-i Teo sa mai dea fasole si carnati la ProTV ?


P.S.: Nesimtita aia de la 2 ... 8-| Azi m-am intalnit din noua cu ea . Mi-am zis hai sa nu ma cobor la nivelu' ei . Ii zic "Buna ziua!". Cu o fata sictirita si cu volumu' dat la 0,5 imi raspunde "Buna ziua" . Ii tin usa la lift , nah sa fiu dragutza daca ea nu e ( avea niste pungi , si eu nu ma pot abtine sa nu fiu respectuoasa cu vecinii mei 8-| nush de unde am obiceiul asta ) . Ea evident nu zice nici merci ... Like always ! Nush nu e obligata sa imi zica "buna ziua" sau "merci" dar parca asa e omenesc 8-| .