Friday, August 31, 2007

Psihologie inversa sau Stupiditate acuta

Asa ca fapt divers : Lucruri observate nu numai de mine in legatura cu mesenger-ul .

Daca ai "Available" la status .. :)) toti te intreaba daca esti la calc sau daca ai treaba ..
Daca ai "Busy " la status ... toata lumea vorbeste cu tine fara nici o strabatere ca tu esti ocupat si pur si simplu ei pot sa te deranjeze .

In cazul meu de azi : "N-am chef de tine "
"yo no tengo interés en usted"
"lasati-ma in pace :) .. oameni :) .. "
Frate .. m-au bagat in seama mai multi oameni decat atunci cand sunt "available" =))) ...
Ori fac orice persoana din lista sa se simta speciala si ca are un loc important in inima mea :)) .. ori am multi oameni in lista care nu prind aluziile .
Costin ( un fost coleg ) mi-a spus ca el a observat ca daca n-ai niciun status persoanele care vorbesc cu tine sunt mai putine ..
Chestii trestii :)) ..
Oare status-ul influneteaza invers persoanele din lista de mess sau pur si simplu persoanele din lista de mess nu prind ideea status-ului ?
A big question .

Anyway , stiu ca sunt rea .. dar azi a fost ziua status-urilor neintelese .

Ca atare ma gandesc data viitoare sa pun la status renumitul " Daca ma deranjezi iti dau ignore " posibil sa dea rezultate .. ori nu mai vorbeste nimeni ori scap eu de oamenii care nu inteleg semnificatia status-urilor mele .. ;;) .

Vecinii mei mirifici

Incep un alt post ... il dedic vecinilor de sub apartamentul meu . ( cata atentie pe capu' lor 8-| ..)
Azi a fost picatura ce a umplut paharul .
Dormeam .. ( Doamne si era 9 si eu dormeam .. eu de obicei ma trezesc pe la 8 .. ah si ma culcasem la 1 aseara ...MI-ERA SOMN ... ) incetisor .. incep sa aud cuvinte .. ritm .. o melodie .. dar nu orice melodie .. Timbaland :> .. ( pt cei ce nu stiu mi-e chiar nu-mi place tipu' ) si nu numai vocea lui ci si a unui tap din videoclip total afon ... :D Doamne .. si m-au trezit .. nemilosii ...
Eu stiam ca cica e o lege care interzice galagia intre orele 10 seara si 10 dimineata ... :D .. sau mi-se pare mie :-" .. Anyway faza cu 10 seara e sigura , mi-o repeta mama de fiecare data cand are ocazia ...
De ce am spus picatura ce a umplut paharul ? Pt ca de cand s-au mutat aici :X ... noaptea simt ( ei vecinii mirobolanti ) nevoia absoluta sa dea televizoru' la maxim si nu exagerez ..
Intr-o noapte m-am trezit la 4 ... si ei aveau date stirile la maxim :> ..
Nu e frumos ? ..
Anyway acu o spatamana .. m-au trezit oamenii de la etaju' 6 cu nush ce bormasina dar , in secunda doi vecina mea :X a aplanat zgomotul cu Dido la maxim :> ...
Oare e normal ? .. ok stiu si eu mai simt nevoia sa ascult muzica mai tare .. da .. nu cred ca noaptea fac asta .. ;;) .. ( ok Revelionu' nu se pune )
Si totusi , se pare ca voi mai avea parte de asemenea intamplari demne de nervii mei multa vreme ...


Concluzie .. : 1. Nu mai stau pana la 1 pe mess indiferent de ce ... ( cearcane 8-| )
2. Nu mai am nevoie de sonerie =)) .. am vecinii care ma trezesc pe gratis :> .. Na .. voi aveti ?
3. Daca tot vor atata sa ma trezeasca ei hm ar trebui sa le dau un cd cu melodiile mele preferate .. ei .. cine stie ? poate iese ceva ...

Wednesday, August 29, 2007

Carpe Diem Baby

Cati dintre noi fac tot ce vor , cand vor , unde vor and so on ?

Se spune ca viata este scurta .. si intr-adevar este scurta ... dar cati dintre noi ne-o traim cu adevarat? Daca viata e asa de scurta de ce exista fraza obsesiv de enervanta " esti prea mic sa .. " .
Cine spune cati ani trebuie sa ai ca sa mergi de unul singur prin tara , prin strainatate ...sa iei decizii pe cont propriu si sa nu regreti nimic ?
Si daca putem face ce vrem , ne antrenam in tot felul de actiuni menite sa ne aduca o viata mai buna care ne ocupa tot timpul si astfel uitam sa traim iar ...
Multi lasam lucrurile de azi pe maine .. de maine pe poimaine .. dar oare maine vom mai fi aici ?
Cand nu vom mai fi .. despre cati dintre noi se va spune ca " si-a trait intr-adevar viata " .
De ce nu facem ce vrem cand vrem fara sa ne gandim la o mie de lucruri care sa ne opreasca ?
De ce avem regrete ?

Marturisesc ca nu-mi traiesc viata atat de intens pe cat as vrea si pe cat as putea ... dar oare cati dintre noi o fac ?

Thursday, August 23, 2007

Nesimtiti europeni

Gata ! M-am enervat ! Comentez tot !
Stau in cartieru' acesta de hm ..cand aveam 5-6 ani .. acu am 16 ... ceea ce inseamna ca am stat destul aici ca sa experimentez toate frumusetile lui .
Da ... de 10 ani ... in fiecare seara/noapte la coltzu' blocului meu se strang niste persoane dubioase care mananca semintze .. asculta manele la telefon ... imi canta mie serenade afone ( la figurat vorbind .. nu nu la "afone" ma refer nu-mi canta numai mie ...:D ci si intregului cartier ) .. se bat unii cu altii si vine politia ... urla se injura ... si cam atat .. cred .
Anyway .. sa mergem in trecut .. cand era noua melodia evanescene - bring me to life .. ( acu 1000 de ani :)) ) si niste tipe nou mutate in blocu' vecin .. care e oarecum ..separat de o stradutza de 3-4 metri plus trotuaru' ( trotuaru' 1 + trotuaru' 2 ) de vreo 3-4 metri ... deci vreo 8 maxim 9 metri intre blocu' meu si celalalt simtzeau nevoia la 12 noaptea sa scoata boxele pe balcon si sa le dea la maxim .. :D .. eram in a 7-a am avut un flashback :)) ;;) ...
Sa trecem si peste asta ... de ani de zile .. aud manele de tot soiu' muzica orientala ( habibi mancati-as ) si aseara .. da aseara .. am auzit ... muzica lautareasca .
Nu ca m-ar deranja sa ascult muzica lautareasca instrumentala (chiar imi place) .. da frate era 1 . daca nu 2 ... ca eu n-aveam somn si ma plimbam prin casa de pe balcon in pat .. pat balcon .. lampa .. pat .. si tot asa :)) ..
Incep sa cred ca e vina mea ca am auzit muzica respectiva si ce cautam eu la 1-2 noaptea treaza ? Sa-mi fie rusine .. ei nu au nicio vina ...

Traim intr-o tara plina de nesimtiti europeni ! ... Evident mai sunt oameni care nu sunt .. si Slava Domnului sa se inmulteasca !!

p.s : azi am auzit la stiri ca era chris brown ( shmenar tipu' 8-| ... da sigur .. ) care se dusese si el la londra pt o sesiune de autografe .. si iese ala in strada .. sar fanii pe el il pun jos si-l dezbraca =)))))) si aia e londra nu bucuresti =))

Anyway ... miss Badea la tv =(( .

Monday, August 20, 2007

Reclame terminate

Cred ca nu sunt singura din tzara asta care crede ca reclamele de la tv sunt destul de neinspirate .. ok si alea de la radio .. dar sa ne concentram p-alea de la tv .
Daca tot vor ca oamenii sa cumpere respectiva marfa ar trebui sa faca reclame adecvate ..
Sunt detsul de enervata deoarece tocmai a fost al tv a mia oara o reclama de la flanco de prost-gust , ce vrea sa atinga corasoanele mesei fara cultura din tzara .. Oh da .. ok pretzuri mici super.. dar puteau sa amabaleze informatzia aceasta si ei in ceva mai "universal" sa influentzeze cam toate persoanele din tzara .. nu .. "baaaaaaaaaaaaaaaah . bah neam de neamu' vostru n-a fost pretzuri ca astea .. " ( sau ceva de genu' ) .
Sa trecem la reclamele de la dero .. alte stupizenii 8-| si astia vor ca lumea chiar sa cumpere produsul lor .
Ah si reclamele la prezervative .. Am vazut o gaina intr-o reclama la prezervative ... e normal ? .. stai ca puiu' ... cocos in devenire se duce la closhca ( aka la ma-sa ) si ii da aia un prezervativ .. si iese asta fericit afara si cand arata ambalaju' de la prezervativ gainile se supun maretziei prezervativului :) ..e incredibil . 8-| .
Cam aceste mirifice reclame mi-au atras atentzia azi .. ;;)..
Da , recunosc frustrarea de la inceput .. :) . cum draqu sa nu fii frustrat daca vezi ca natzia asta e vai de capu' ei si astia din reclame o incurajeaza sa continuie sa fie asa .. 8-| ..
Anyway .. putzine sunt reclamele cu adevarat inspirate.

Sunday, August 19, 2007

Animale fara stapan

Azi am cautata pe Google adoptzii de animale fara stapan .. si .. am descoperit ca putem sa facem si noi ceva pt animalele fara stapan de pe strada .. putem semna o petitie online pt Palamentul European in care nu trebuie decat sa ne scriem numele ocupatia si e-mail-u' .. Am citit ca asociatia respectiva a avut grija cateva luni de animalele din anumite adaposturi pt animale iar conditziile de acolo erau deloc cum ar trebui . Putem sa ne oferim ca voluntari , putem sa adoptam .. putem face o diferentza .
Daca vretzi sa semnatzi petitia aceea uitatzi adresa : http://www.animapro.org/forum/pages/set_announce.php?forumID=1 sunt necesare 150.000 de semnaturi .. MAKE A DIFFERENCE .

Tuesday, August 14, 2007

Identitate si Libertate

Oh da ... post-u' asta e scris la indemnul alexandrei ( una dintre alexandrele de pe planeta , intamplator in liceu cu mine , in zodia leului si viitoare fatah de 16 ani . mai precis saptamana viitoare .. so la multzi ani ! ) .

Mda .. cand ma uit la buletin ... vad in afara de poza aia oribila facuta la 10 dimineatza cred .. nush nu mai tzin exact minte .. hm .. in afara de termenul de valabilitate .. a draqu 2015 .. merg undeva arat poza aia din buletin ( horrible ) ... ;;) mai vad ca mi-am primit buletinu' inainte cu 3 zile de 23 mai ;;) my birthday .. ma simt mandra .. vad .. culmea .. ca am o identitate .. sunt cineva .. exist .. gen faza " mananci , deci existi " .. "ai buletin . deci existi " ... Da am CNP ... exist .. sunt cineva ...

Si privind cardul de RATB ( pe toate liniile :-" ) incarcat .. simt ca-s libera ca pot sa merg pe orice linie vreau cu orice masina/tramvai/troleu si niciun controlor nu ma enerveaza ... Evident nu controloru' ma enerveaza .. ma enerveaza intreaga idee de RATB ;;) .. dar .. da stiti parerea mea despre RATB din primul post .. ( check it out ) .

Bun .. simt ca pot sa fac ce vreau daca am buletinu' si cardu' RATB incarcat cu mine .. evident .. si ceva bani acolo ca nu stii cand ai chef de ceva .. :) ..

Identitatea si Libertatea ... la mine vin privind buletinu' si cardu' RATB ..

Wednesday, August 8, 2007

Unde s-a dus bunavointza ?

Astazi am ramas fara lapte pt cereale ( da mananc cereale dimineatza .. "fanii stie " ) si cum Slava Domnului magazinu' Fonzi s-a mutat in scara mea si nu mai trebuie sa ocolesc pana la trecerea de pietoni care e la un kilometru ( la figurat vorbind ;;) ) ca sa ajung la magazinu' din blocu' paralel blocului meu .. m-am dus sa-mi iau o cutie cu lapte ... Totu' bine si frumos pana am ajuns la casa unde , un tip acru indiferent si prost-dispus mi-a zis pretzu' cutiei cu lapte . Faptul ca el era asa de prostdispus m-a facut sa cred ca a fi casier la un magazin nu e chemarea lui in viatza dar si faptul ca odata angajata o persoana trebuie sa indeplineasca toate conditiile angajarii , evident si buna dispozitzie falsa dar macar sa te faca pe tine , cumparatorul . sa te simtzi mai bine sau nush..
Astazi am descoperit ca si zambetul fals la vreo casiera , atat de fals parca te-ar zgaraia cineva pe suflet este bun la ceva .
Oare sunt singura persoana din Romania care mai viseaza ca personalul unui magazin . hotel etc . sa fie oameni ? . nush .. binedispushi .. ceva acolo ..
Bine , unora le este indiferenta persoana casierului dar azi am descoperit ca mie nu mi-e indiferenta si pretind de la ea si zambetul ala fals afurisit .

Unde s-a dus bunavointza , bunadispozitzie si toate lucrurile pozitive ? .

Thursday, August 2, 2007

Iti mai aduci aminte ?

Iti mai aduci aminte de" atunci- acolo -cand "?
Zile senine de amintiri pline , de emotii , de pareri ... de prieteni ...
E funny cum in minte raman intiparite momente carora nu le-ai dat multa importantza , dar care iti revin in minte cand nu te astepti ... Te plimbi pe strada ... desenezi ... canti ... citesti ... dansezi ... visezi ... existi ...
E si mai funny cum trece timpul de repede si totusi iti aduci aminte exact cum erai , ce simtzeai , ce gandeai , ce voiai , ce faceai intr-un anumit moment din viatza ...
Oricat de "mari" am fi tot ne aducem aminte de copilarie .. de adolescentza ... and so on .. Bine .. in caz ca suferi de amnezie totala sau partiala , temporara sau "forever" ori Alzheimer .. nu-tzi vei aminti ... prea multe ...
Anyway , ce vreau sa spun ... catzi dintre noi isi aduc aminte de momentele acelea fara mare importantza totusi atat de frumoase ...