Thursday, May 24, 2007

vanator de fantome sentimentale

Si da am chef sa scriu despre dragoste .. si da ascult snow patrol in secunda asta si ma gandesc .. la el .. la el si la dragoste .. la dragoste si la el .. Si ce gasesc ?... ? .. Si ma uit la clepsidra mea cu nisip mov .. si vad cum trece timpu' .. si ma gandesc tot la el .. ma uit la pasta mea corectoare .. si da as putea sa-i sterg imaginea din inima mea .. dar nu vreau .. si ma uit la calendar .. si vad cum timpul trece si eu tot ma gandesc la el .. si ma uit la bratzarile mele si ma gandesc la el .. ma uit la telecomanda .. sa apas un buton sa se deruleze amintirile si sa le arunc ? Nu vreau .. ma uit pe geam si ce vad ? Ii vad imaginea .. Si ma bantuie .. Si ?
Si la ce ajuta daca ma gandesc la el ? .. La nimic .. Si la ce ajuta daca renuntz ? .. Pana la urma gasesc pe altcineva la care sa ma gandesc non-stop .. asa ca nu ajuta deloc ..
Viatza mea e permanent bantuita de dragoste ..
Nu vreau sa scap de ea si nici nu incerc ..
Hm .. sunt sado-maso sentimental sau doar melancolica ? ...
Si ce daca toata lumea imi spune sa renuntz la fantome sentimentale .. eu le vreau .. sunt vanator de fantome sentimentale ..

Friday, May 18, 2007

Arta de a deveni popular ...

Cum ? Cum sa devii popular ?
I own the answer .
1.Itzi iei niste papuci cu o sigla trendy pe ei ... te duci la parterul liceului si stai ca o statuie astfel toata lumea va apuca sa vada ca ai papuci la moda si vor veni la tine ca magnetzii .. "Vai ce trendy esti ! de unde ii ai ? cat ai dat pe ei ? I wanna be one of your friends you must be special ! "
2. Te apuci de fumat ... sau nu ... oricum itzi iei un pachet de tzigari .. iesi in curte .. sa vada toata lumea ca tu .. da tu .. ai tzigari .. astfel totzi vor veni sa-tzi ceara o tzigara .. " Vai ce tare e are un pachet de tzigari and he's willing to share it with us "
3. Daca ai luat pachetu' de tzigari ia si pachetu' de guma de mestecat.. d'oh .. Astfel vei fi si mai adorat de masa de oameni pe care vrei s-o impresionezi cu identitatea ta oarecum plictisitoare . " Vai are si guma ! ... "
4. Acu ia-tzi si haine cu sigla pe ele .. ;) .. soon you'll be a VIP .. " Vai ce bani are .. trebuie sa fim prieteni cu el/ea !! "
5. Fi si foarte prietenos cu toata lumea gen .. pupa orice prinzi ...
Astfel , in doar 5 pasi rapizi vei fi cel mai popular din liceu ! ... :) ..
Sfaturile sunt gratis .. aplicarea costa .. ;)
Succes ;) ... And remember : Superficialitatea e cheia spre popularitate :) .

Thursday, May 17, 2007

ce face omu' cand mananca cereale dimineatza ?

Oare ce face ? ... mananca in sictir aceleasi cereale pe care le mananca mereu ...Se uita la "In gura presei " si la "Seventh Heaven" .. intra pe hi5 ..pt ca da .. omu' e dependent de hi5 . Ia o supradoza de reclame ratate si deloc inspirate 8-| . Si da isi termina cerealele . Si ce mai face ? Se gandeste la Piatza Romana si ca n-a mai cascat ochii de mult pe acolo .. Si omu' are o zi libera azi .. Si ce-o sa faca ? .. Sa se plictiseasca toata ziua cu mess-u' deschis ? .. Probabil asa o sa fie 8-| .. Si da omul isi iubeste viatza plictisitoare lipsita de evenimente extraordinar de distractive/interesante ... Si totushi se gandeste la viatza si ratb .. caci sunt doua lucruri total diferite .. si e deprimat de vreme , jaluzele , peretzi albi , televiziunea romana . Stitzi tipul ala de plictiseala acuta cand nu stii ce sa faci deloc ?! Si te apuci sa chemi afara toate cunostintzele tale indiferent cat de departe ar sta de tine ? Sau te apuci de TEME , cuvantul interzis ? ... E teribil . Si ce face omu' cand mananca cereale dimineatza ? .. Nimic .

P.S: Omu' sunt eu . :) .

Wednesday, May 16, 2007

First post. ->> RATB must change !

Mda .. hello .. mi-am facut blog .. sa ma simt cool ? .. oricum e la moda asa ca e un must have . Ma consider prea interesanta si trebuie sa-mi exprim gandurile ? .. posibil .. 8- .. Anyway .. imi gasesc o ocupatzie ..Si da acum vreau sa critic RATB-u' . da ! simt nevoia . Vreau sa auda toata natziunea ca eu sunt ofticata de Ratb . ! DA ! E adevarat ! Nu ma pot hotari ce ma freaca cel mai mult .. faptul ca e inghesuiala mereu si unii oameni n-au auzit de apa si gel de dush ? ( mda .. i know i know sapun ) .. stai , ca e si deodorantul ! .. tza tza .. evoluam .. vreau ca lumea sa se spele . vreau sa fie mai multe masini ca oamenii sa nu mai stea in statzie cate o jumate de ora ... si cand in sfarsit vine masina sa fie o inghesuiala demonica . . Pe langa oameni nebuni care tzipa la tine si vor s ate bata pt simplul fapt ca existi .. mai exista si oameni care comenteaza "generatzia din ziua de azi " probabil asa e .. dar sincer avem drepturi ca totzi oamenii .. sunt 4 locuri rezervate special ... pt batrani .. hm .. oameni cu copii sau cu probleme fizice .. daca esti obosit si chiar vrei sa stai jos sau mai ai un ghiozdan de 2 tone indiferent de cate manuale ai dat jos .. e chiar sublim sa-tzi comenteze cineva ca "da-te jos da-te jos ! " .. dar si cand itzi spune "vai ce putzini copii in zilele de azi mai renuntza la un loc in ratb .. esti speciala copila " .. e destul de dragutz :-" . .. daca v-am plictisit destul spunetzi-mi .. sa continui nu de alta ... Inchei acest post cu : .. Bye .